ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Έκλεψε την παράσταση ο Ντλοβού

Θετικό το πρώτο δείγμα της Ανόρθωσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μπορεί να ήταν απλά ένα φιλικό προετοιμασίας αλλά δεν θέλει και πολλά για να καταλάβεις ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στο σωστό δρόμο.  Η εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Πάους αφήνει υποσχέσεις αλλά άπαντες στην ομάδα ξέρουν ότι βρίσκονται μόνο στην αρχή και ότι η σκληρή δουλειά μόλις άρχισε.

Ξεχωρίσαμε αρκετά πράγματα στο φιλικό με την ΑΕΚ. Τον Μακρή που συνεχίζει ασταμάτητα το βιολί του από πέρσι αφού σκόραρε σε όλα τα φιλικά μέχρι τώρα. Την πολύ καλή και σταθερή απόδοση των παλιών Χόλγκερσον, Λαϊφη και Νούχου καθώς και το θετικό δείγμα του Γκάμπριελ Μούρα που έγραψε και την πρώτη του ανεπίσημη ασίστ. Ο Βίκτορ με την εμπειρία του έχει πάρα πολλά να δώσει στην Ανόρθωση και είναι ολοφάνερο ενώ ο Άμπου που πότε έπαιζε επιτελικός και πότε αμυντικό χαφ θα δώσει και φέτος πολλές μάχες. Ορεξάτος και ο Αβράαμ ενώ ήταν θετικοί και οι μικροί που έπαιξαν. Ο Κόπριβετς έδειξε καλά στοιχεία αλλά περισσότερα θα δούμε στην πορεία.

Αφήσαμε τελευταίο φυσικά αυτόν που ξεχώρισε και έκλεψε την παράσταση. Δεν ήταν άλλος από τον Ντλοβού. Ο Νοτιοφρικανός επιθετικός έκανε άνω κάτω την άμυνα της ΑΕΚ με την ταχύτητα του, την ασφυκτική του πίεση ενώ δεν έχασε μονομαχία για την μπάλα. Πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, δυνατό σουτ ενώ παρά το γεγονός ότι φαίνεται ότι έχει λίγα κιλά,  είναι ιδιαίτερα ευέλικτος και τρύπωνε άνετα ανάμεσα στους αμυντικούς του αντιπάλου.  Ενδεικτική η φάση που κέρδισε το πέναλτι.

Αν παρουσιάζει αυτή την εικόνα σε κάθε ματς σίγουρα η Ανόρθωση χτύπησε φλέβα χρυσού και ο Ίσμα θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Φαλκς να μην πάρει άλλο επιθετικό αφού θυμίζουμε ότι είναι και ο Μακρής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση