ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωτάθλημα: Ενδιαφέρον το μενού

Το σημερινό πρόγραμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.cm.cy

Με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο για πρώτη φορά  το ΑΠΟΕΛ συναντά την ΑΕ Πάφου και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Θέλει ασφαλώς να κάνει μια νέα αρχή, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα θα αγωνιστεί για την έκπληξη. Η εποχή Κετσπάγια αρχίζει με προβλήματα. Καρλάο, Σέρζιο Αντωνιάδης, Αλωνεύτης, Εφραίμ και Πάρντο είναι απόντες. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν υπολογίζει τον τραυματία Μακρή και τον τιμωρημένο Κχμαλάντζε.

Η ΑΕΛ, έχασε την πρώτη αγωνιστική από την Ανόρθωση και ζητά την πρώτη νίκη, ούσα το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Αγίας Νάπας που άρχισε και αυτή με ήττα, χάνοντας από την ΕΝΠ. Στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου είναι όλοι πλην των Αϊρόσα και Σιέλη.

Δύσκολη η αποστολή του Απόλλωνα στο Παραλίμνι απέναντι στη ΕΝΠ που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στη πρεμιέρα επί της Αγίας Νάπας. οι Λεμεσιανοί θέλουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη με καλύτερη εμφάνιση όμως αυτήν τη φορά. Αμφίβολος είναι ο Μπούντιμιρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της σεζόν. Δεν αγωνίζονται στον Απόλλωνα οι Βασιλείου και Κυριάκου.

Πρόγραμα

19:00 ΕΝΠ - Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)
19:00 ΑΕΛ - Αγία Νάπα (Cytavision Sports 2)
20:00 ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. (Sports +3)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Αγία Νάπα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση