ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύπρος - Ουαλία 0-1: Ένας Μπέιλ, μια στιγμή...

Πολύ καλή παρουσία από τους διεθνείς μας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Άνετα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία με τους Ουαλούς, όμως η μια φορά που μπόρεσε ο Μπέιλ να βρει χώρους έφερε το 1-0 και την ήττα.

Μια χαρά εικόνα είχε η Κύπρος στο πρώτο ημίχρονο με την Ουαλία, που ναι μεν δεν έφτιαξε τις μεγάλες φάσεις όμως μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να έχει τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Με ενέργειες του Μπέιλ κυρίως, είχαμε κάποια προβλήματα πίσω όμως στο ένα που χρειάστηκε ο Γιωργαλλίδης ήταν εκεί με διπλή απόκρουση στο 10’.

Το ματς έδειχνε να μας πηγαίνει και ο Πάμπος Χριστοδούλου παρέταξε την Κύπρο με σκοπό να χτυπήσει τη νίκη. Είχαμε μερικά σουτ εκτός εστίας ενώ οι Ουαλοί δεν απειλούσαν. Μια φορά που ξέφυγαν, ο Γιωργαλλίδης πρόλαβε τον Ρόμπσον Κανού και καθάρισε νωρίς τη φάση.

Όμως μετά το 75’ τα δεδομένα άλλαξαν και οι Ουαλοί ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα. Είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Ράμσι στο 80’ και στο 82’ έγινε η ζημιά με κεφαλιά του Μπέιλ μετά από σέντρα του Ρίτσαρτς. Δεν το βάλαμε κάτω, το προσπαθήσαμε αλλά τόσο στην προσπάθεια του Σωτηρίου όσο και στο σουτ του Οικονομίδη δεν ήρθε το γκολ.

Κύπρος (Χριστοδούλου): Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Λαΐφης, Ντόσα, Νικολάου, Οικονομίδης, Μακρίδης, Χαραλαμπίδης(74’ Εγγλέζου), Μακρής(84’ Σωτηρίου), Μυτίδης(65’ Κολοκούδιας)

Ουαλία (Κολμαν): Χενεσεί, Τέιλορ, Ρίτσαρτς, Γκάντερ, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Έντουαρτς, Κινγκ, Ράμσι(90+3’ Μακντόλαντ), Μπέιλ, Ρόμπσον-Κανού(68’ Βόουκς)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση