ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Νέα Σαλαμίνα 1-2: «Ερυθρόλευκο» τρένο

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη των «ερυθρολεύκων»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το Μακάρειο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τη Δόξα με 2-1 και πλέον έχουν εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη των «ερυθρολεύκων». Τα γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου πέτυχαν οι Πεδρίτο και Παύλου. Το γκολ για τη Δόξα σημείωσε ο Καρλίτος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε στους 22 βαθμούς, ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο Απόλλωνα.

Δεν είδαμε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο σε γενικές γραμμές με την ομάδα της Δόξας να έχει περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό καταγράψαμε την πρώτη τελική φάση στο παιχνίδι. Ο Φοφανά σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στέϊνμπορς. Αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή που καταγράψαμε στο πρώτο 15λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 17ο λεπτό με τον Πεδρίτο. Ο Ισπανός νίκησε το Νέγκρι με ένα όμορφο πλασαριστό σουτ. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Στέϊνμπορς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 43ο λεπτό ο Καρλίτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά όμως ο γκολ ακυρώθηκε (ορθώς) γιατί βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Νέα Σαλαμίνα σκόραρε στο 47ο λεπτό με ένα πανέμορφο πλασέ του Κούλλη Παύλου. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν μετά το γκολ που δέχτηκαν και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Η Δόξα κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 57ο λεπτό σε μια επεισοδιακή φάση. Ο Φοφανά έκανε το σουτ μέσε από την περιοχή όμως ο Στέϊνμπορς απόκρουσε ασταθώς. Η μπάλα κατέληξε ξανά στον επιθετικό της Δόξας ο οποίος έκανε νέο σουτ όμως ο Στέϊνμπορς δήλωσε ξανά παρών. Ο Καρλίτος πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, στην 3η και φαρμακερή προσπάθεια των γηπεδούχων.

Η Δόξα πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 84ο λεπτό. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατευθυνόταν στο παραθυράκι όμως ο Στέϊνμπορς απογειώθηκε και εδίωξε τη μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ

Δόξα Κατωκοπιάς – Νέα Σαλαμίνα 1-2

Σκόρερς: Καρλίτος (57’) - Πεδρίτο (21’), Παύλου (47’)
Κίτρινες κάρτες: Λεονάρντο, Δημητρίου, Παουλίνιο - Μπεμπά, Ζάρκοβιτς
Στάδιο: ΜΑΚΑΡΕΙΟ
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστάκης Σπανός
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Σκαπούλλης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου (46’ Ενιφούλ), Λόπεζ (70’ Αρέστη), Φερνάντες, Καρλίτος, Εντμάρ, Σολωμού (70’ Κωνσταντίνου), Λεονάρντο, Φοφάνα, Λεάντρο

Νέα Σαλαμίνα: Στέϊνμπορς, Ζάρκοβιτς, Μπεμπά (30’ Χριστοφή), Πεδρίτο, Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ (54’ Ατόρνο), Παύλου (87’ Τσιγκουίνι), Κούσουλος, Σκοπελίτης, Γκράϊμς, Τσίν

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση