ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα - Εθνικός 2-2: Η μπίλια στην ισοπαλία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν νωρίς στην επανάληψη το εις βάρος τους 0-1, αλλά να εφησυχάζονται με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να τους τιμωρήσουν. Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, παίρνοντας ένα βαθμό που δεν του επιτρέπει βαθμολογικό άλμα, ενώ από πλευράς Νέα Σαλαμίνας, διακόπηκε το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Ο Κούλλης Παύλου προσπάθησε να κερδίσει σχεδόν μόνος την αναμέτρηση μοιράζοντας μια ασσίστ και σκοράροντας ένα γκολ, ωστόσο μετά την αποχώρησή του στο 70ο λεπτό η ομάδα του δεν παρουσίασε την ίδια εικόνα με αποτέλεσμα ο Ομπρεγκόν να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό.

Πρώτο ημίχρονο

Με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει τη διάθεση, αλλά τον Εθνικό την ουσία ξεκίνησε η αναμέτρηση μιας και οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασαν στο γκολ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Μιράντα με κοντινή προβολή νίκησε τον Στέινμπορνς. Στο 21ο λεπτό οι γπηεδούχοι σκόραραν ωστόσο βοηθός και διαιτητής δεν κατακύρωσαν το γκολ του Τσιγκουινί. Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας σκόραρε με προβολή με τη μπάλα να περνά ολόκληρη τη γραμμή πριν ο Μπογκατίνοφ την απομακρύνει, γεγονός που επηρέασε τον άρχοντα της αναμέτρησης, ο οποίος λάθεψε. Έξι λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που δικαιούνταν μιας και μετά από μπαλιά του Παύλου, ο Μακρίεφ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά. Το σκληρό παιχνίδι από αμφότερες τις ομάδες δεν επέτρεψε τη δημιουργία καλού ρυθμού με μοναδική αξιόλογη φάση μέχρι την ανάπαυλα την εξ επαφής κεφαλιά του Ατάντα στο 32ο λεπτό που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Νέας Σαλαμίνας.

Δεύτερο ημίχρονο

Ονειρικό ξεκίνημα για τους «κυανόλευκους» στην επανάληψη με τον Κούλλη Παύλου να εκμεταλλεύεται λάθος του Χάρη Κυριάκου και με σουτ μέσα από την περιοχή να διαμορφώνει το 2-1. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο 62ο λεπτό με τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας να σταματά την κεφαλιά του Μιράντα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν όλο και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η προειδοποίηση ήρθε στο 71ο λεπτό με την άστοχη προσπάθεια του Παγιές για να έρθει ο Ομπρεγκόν στο 85ο λεπτό να πάρει την επαναφορά από σουτ του Κυριάκου στο δοκάρι για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Νέα Σαλαμίνα (Γιαν Ντε Γιόγκε): Στέινμπορς, Πεδρίτο (90' Μιχαήλ), Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ, Παύλου (70΄ Αδόρνο), Κούσουλος, Σκοπελίτης, Χριστοφή, Γκράιμς, Τσίνα, Τσιγκου​ΐνι (82' Κυριάκου)

Εθνικός Άχνας (Ντανίλο Ντόντσιτς): Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Πιντσέλι (28΄ Τουγκούσι), Αράμπαλ, Παγιές (72΄ Χατζηβασίλης), Ομπρεγκόν, Πράκερ, Γκριγκαλασβίλι, Ατάντα, Κυριάκου, Μιράντα

Κίτρινες κάρτες: Παύλου, Τσίνα - Μπογκατίνοφ, Πράκερ (6η), Έβερτον, Μιράντα, Τουγκούσι

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση