ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έξω από το Προεδρικό τη Δευτέρα οι καταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας

Την ώρα που ο ΠτΔ θα παραθέτει διάσκεψη Τύπου

ΚΥΠΕ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) στις 18:00 την ερχόμενη Δευτέρα, την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα παραθέτει διάσκεψη Τύπου.

«Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα της αποκατάστασης. Μην περιμένετε ότι θα λυθεί το πρόβλημα μας μόνο με διαβουλεύσεις και συναντήσεις με τους πολιτικούς. Η Πολιτεία προσποιείται ότι ενδιαφέρεται αλλά μετά από τρία χρόνια, αποτέλεσμα μηδέν. Επιπρόσθετα μιλούν για επιτυχίες και success story. Έκαναν την δουλειά τους και τώρα μας αγνοούν», αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με το ΣΥΚΑΛΑ, «ό,τι επετεύχθη, επετεύχθη με κλεμμένα χρήματα. Τις δικές μας αποταμιεύσεις που προήλθαν από σκληρή δουλειά, τα ταμεία προνοίας μας, τις στερήσεις πολλών δεκαετιών και τη νοικοκυροσύνη μας».

«Είναι τα δικά μας χρήματα που είχαμε για τις σπουδές των παιδιών μας, για την ιατρική περίθαλψη μας, για τη διαβίωση μας στην τρίτη ηλικία και πολλά άλλα. Κάποιοι βολεύονται να μας δουν να πεθαίνουμε πιο γρήγορα για να πεθάνει μαζί μας και η διεκδίκηση. Θα τους αφήσουμε;», καταλήγει ο ΣΥΚΑΛΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση