ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΗΠΑ: Εκτιμήσεις για νίκες Τραμπ και Χ. Κλίντον

Ο Μπέρνι Σάντερς εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής στο Ροντ Άιλαντ

Kathimerini.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στις ΗΠΑ θεωρεί τον εαυτό του, ως τον πιθανό τελικό υποψήφιο του κόμματος, για τις προεδρικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής του προκριματικού κύκλου για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, στο Ντέλαγουερ, αλλά και το Ροντ Άιλαντ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των τηλεοπτικών δικτύων FOX, CBS και MSNBC.

Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών εκτιμάται ότι θα είναι η νικήτρια των προκριματικών κύκλων στην Πενσυλβάνια, αλλά και το Ντέλαγουερ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των τηλεοπτικών δικτύων, CNN, FOX και CBS. Επίσης η Κλίντον εκτιμάται ότι θα είναι η νικήτρια και στην πολιτεία του Κονέκτικατ, σύμφωνα με την πρόβλεψη των τηλεοπτικών δικτύων MSNBC, NBC και FOX.

Ο Μπέρνι Σάντερς, συνυποψήφιος της Χίλαρι για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής του προκριματικού κύκλου στο Ροντ Άιλαντ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του τηελοπτικού δικτύου NBC, αλλά και του πρακτορείου ειδήσεων AP. Ο Σάντερς δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, “μέχρι την καταμέτρηση της τελευταίας ψήφου.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση