ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ανοίγει η πόρτα εισόδου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με γρήγορο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός στην Ομόνοια, με το κεφάλαιο των αποχωρήσεων να έχει προχωρήσει αρκετά. Ανακοινώθηκαν συνολικά εφτά αποχωρήσεις (Καμπράλ, Εζέ, Μπεμπέ, Ράμος, Κιρμ, Μπρανέσκου και Ρομαρίκ), αναμένεται όμως ότι θα φθάσουν  όμως σε μεγαλύτερο αριθμό.

Προσχωρήσεις δεν έχουν ακόμη σημειωθεί, με το Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό, (Γερμανία, Ελλάδα), συνεχίζοντας τις επαφές για επίτευξη οριστικής συμφωνίας με προπονητή και ποδοσφαιριστές, που με βάση τα γεγονότα, δεν θα είναι λίγοι.

Με βάση τις πληροφορίες μας  ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και για τα δυο ζητούμενα. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη έχει συνάψει προσύμφωνα με ποδοσφαιριστές. Άλλο το προσύμφωνο, βέβαια και άλλο η συμφωνία, υπό την έννοια ότι  το προσύμφωνο, δεν διαθέτει νομική ισχύ. Όμως δεν παύει, από το να αποτελεί ένδειξη οριστικής συμφωνίας. 

Θυμίζουμε πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Δώρου Σεραφείμ: «Πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ποιοι παίκτες μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται. Θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι η πόρτα εισόδου στο «Ηλίας Πούλλος» δεν θα αργήσει να ανοίξει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση