ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ανελλιπώς στην Ευρώπη»

Ο Πίεχ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σταθερή παρουσία του Απόλλωνα στην Ευρώπη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν συνηθίζεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πρώτες δηλώσεις μετά τις υπογραφές ενός ποδοσφαιριστή και αυτές του Αρκάδιους Πίεχ δεν αποτελούν εξαίρεση. Ή μήπως όχι;

Είναι θέμα της σκοπιάς που το βλέπεις, όμως μια από τις ατάκες του Πολωνού χρειάζεται ιδιαίτερου σχολιασμού για το status του Απόλλωνα των τελευταίων ετών.

«Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διεκδικεί και κατακτά τίτλους κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή», είπε ο Πίεχ.

Αλήθεια, πόσα χρόνια έχει να «υποχρεώσει» όσους παρατηρούν την ποδοσφαιρική πορεία του ο Απόλλωνας να αναφέρουν τέτοια πράγματα; Σίγουρα μια δεκαπενταετία έχει περάσει από την τελευταία φορά που η έξοδος στην Ευρώπη ήταν το σύνηθες και όχι σποραδική επιτυχία για το σύλλογο της Λεμεσού.

Όταν καταφέρνεις να είσαι σταθερά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και καταφέρνεις να συμμετέχεις στην Ευρώπη, αποκτάς ένα κύρος που σου επιτρέπει να δελεάσεις καλύτερους παίκτες και να έχουν κίνητρο να έρθουν στην ομάδα σου πέραν του καθαρά οικονομικού.

Δεν υπάρχει παίκτης που να μην προσμετρά στην απόφασή του να πάει σε μια ομάδα την προοπτική να παίζει στην Ευρώπη. Ο Πίεχ είναι σίγουρα ένα ακόμα παράδειγμα επί τούτου και οι δηλώσεις του ένας λόγος για τη διοίκηση Κίρζη και τον κόσμο του Απόλλωνα να νιώθουν ικανοποιημένοι για την πορεία της ομάδας την τελευταία τετραετία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση