ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έρχονται προσθαφαιρέσεις

Ήταν φανερό ότι η Ομόνοια παρουσιάστηκε ανέτοιμη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σίγουρα έναν αποκλεισμό από την Ευρώπη χρειάζεται χρόνο για να τον ξεπεράσεις. Όμως, στην Ομόνοια είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να δουν την επόμενη μέρα. Φάνηκε στις αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ ότι υπάρχουν πολλά κενά, τα οποία θα πρέπει να κλείσουν.

Ο Νίκος Νταμπίζας στις χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμη δύο θέσεις κενές στο ρόστερ οι οποίες θα καλυφθούν με παίκτες που θα έρθουν. Από την άλλη, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής τόνισε εάν ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής θέλει να γίνουν προσθαφαιρέσεις, τότε θα γίνουν.

Αφήνοντας βέβαια ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για αποχωρήσεις παικτών, εάν κριθεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Πάνω σε αυτό θα κινηθεί η Ομόνοια και σίγουρα ο στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Πέραν από το κεφάλαιο ενίσχυσης, ο Νίκος Νταμπίζας είπε ακόμη κάτι στις χθεσινές του τοποθετήσεις. Ότι το διάστημα αυτό η ομάδα θα έχει χρόνο να δουλέψει και να βελτιώσει την φυσικής της κατάστασης. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η φυσική κατάσταση είναι το Α και το Ω.

Ήταν φανερό ότι η Ομόνοια παρουσιάστηκε ανέτοιμη, ενώ παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή και μπήκαν να παίξουν, ήταν φανερά εκτός ομάδας. Συνεπώς, μέσα από την αποτυχία οι πράσινοι οφείλουν να δουλέψουν σωστά το επόμενο διάστημα και παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση