ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Ριάνα στον πρώτο της μεγάλο ρόλο σε σειρά

Πρόκειται για τη σειρά «Bates Motel», πρίκουελ της ταινίας «Ψυχώ» του Χίτσκοκ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να τους κάνει όλους να μιλούν και πάλι για αυτήν, αφού έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο Comic Con, που πραγματοποιείται στο Σαν Ντιέγκο.

Συγκεκριμένα, η σταρ μέσω ενός απλού βίντεο στο πάνελ της σειράς «Bater Motel» ανακοίνωσε το επόμενο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το πρίκουελ (προοίμιο) της γνωστής, κλασικής ταινίας «Ψυχώ» του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η συγκεκριμένη σειρά θα παρουσιάζει τη ζωή του Νόρμαν Μπέιτς και της μαμάς του, Νόρμα, στο μοτέλ που έχει η γνωστή ταινία τρόμου ως επίκεντρο της πλοκής που πραγματεύεται.

Μετά το θάνατο της Νόρμα, ρόλο που έπαιζε με μεγάλη επιτυχία η Βέρα Φαμίγκα, η σειρά φτάνει στο τέλος της με τον πέμπτο κύκλο.

Ο ρόλος που κλήθηκε να παίξει η Ριάνα είναι εκείνος της Μάριον Κρέιν, που στην κλασική ταινία του 1960 υποδύθηκε η Τζάνετ Λέι, με την αξέχαστη σκηνή της κραυγής στο μπάνιο, όταν η πρωταγωνίστρια αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κάποιος πίσω από την κουρτίνα.

Μάλιστα, ο παραγωγός της ταινίας Κάρλτον Κιουζ υπογράμμισε πως από την αρχή της σειράς η σταρ ήταν στο μυαλό τους για τον συγκεκριμένο ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ