ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έτσι έχει με Μαργκάσα

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από τους Πολωνούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους φίλους της Ομόνοιας, η χθεσινή είδηση ότι η Πολωνική Γιαγκελόνια ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της ομάδας, Ρενάτο Μαργκάσα.

Φυσιολογική η ανησυχία τους, αφού ο...Κύπριος πια, αποτελεί δικαιολογημένα τον πλέον αγαπητό για αυτούς, παίκτη της ομάδας. Και από την άλλη, δεν θέλουν με τίποτα να σκεφτούν αποδυνάμωση της ομάδας, τη στιγμή που το ρόστερ είναι ελλιπές.

Τα πράγματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ως εξής: Με βάση τις ενδείξεις, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από τους Πολωνούς (αλλά και από άλλες ομάδες στο εξωτερικό). Επίσημα όμως, δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα ενώπιον της Ομόνοιας. Αυτό λέει και  η επίσημη Ομόνοια, που ασφαλώς δεν έχει καταρχήν πρόθεση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2018. Βέβαια η πάγια της τακτική, που έχει εφαρμοστεί και στην πράξη και μάλιστα πρόσφατα, (π.χ. Οικονομίδης), είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι διαπραγματεύσιμοι.

Στην υποθετική περίπτωση που η Γιαγκελόνια υποβάλει πρόταση, τότε για να υπάρξει έδαφος διαπραγμάτευσης, πρέπει να ισχύουν δυο προϋποθέσεις. Να ικανοποιείται οικονομικά η Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι η περίπτωση διαφέρει από αυτήν του Ιβάν Ρούνιε, γιατί για τον Κροάτη υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του για μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Άρα το ποσό που θα ικανοποιεί την Ομόνοια, θα είναι λογικά πολύ μεγαλύτερο από αυτό των 50 χιλιάδων που πήρε για τον Ρούνιε.

Να επιθυμεί ο ίδιος ο Ρενάτο Μαργκάσα την αποχώρηση του. Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής, έχει άλλωστε αποδείξει πολλάκις στην πράξη ότι νοιώθει πολύ δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο της και δύσκολα θα μετακινηθεί.

Η μόνη περίπτωση να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής, είναι οι απολαβές, που, (υποθετικά επαναλαμβάνεται), θα προσφέρουν οι Πολωνοί, θα αρκετά ψηλότερες από τις απολαβές του στην Ομόνοια. Το συμβόλαιο του, πάντως, δεν ανήκει στην κατηγορία των ψηλών συμβολαίων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση