ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρίσιμη η κατάσταση της 55χρονης του δυστυχήματος στον Στρόβολο

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα γυναίκα 69 ετών

ΚΥΠΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται η αλλοδαπή γυναίκα, 55 ετών, η οποία παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο την ώρα που διασταύρωνε τη λεωφόρο Στροβόλου μαζί με 69χρονη από τη Λευκωσία, η οποία δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας Χάρης Ευριπίδου είπε ότι γύρω στις 8 χθες βράδυ 25χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Στροβόλου με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ανέφερε, παρά το Δημαρχείο Στροβόλου, προπορευόμενο όχημα ελάττωσε ταχύτητα και η ίδια άλλαξε λωρίδα προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να κτυπήσει τις δύο πεζές γυναίκες οι οποίες διασταύρωναν τον δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά.

Από τη σύγκρουση, πρόσθεσε, τραυματίστηκε θανάσιμα η μια γυναίκα, 69 ετών από τη Λευκωσία ενώ κρίσιμα τραυματίστηκε η δεύτερη αλλοδαπή γυναίκα, 55 ετών. Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 69χρονης.

Ο κ. Ευριπίδου είπε ότι διερευνάται το ενδεχόμενο το προπορευόμενο όχημα να ελάττωσε ταχύτητα λόγω του ότι είδε τις δύο γυναίκες να διασταυρώνουν το δρόμο σε φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών.

Ανέφερε ότι στην οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη μηδέν. Σημείωσε ότι η οδηγός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ανακρίνεται αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα .

Ο κ. Ευριπίδου ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε στην έκκληση που απηύθυνε η Αστυνομία προς τους πολίτες για να δώσουν πληροφορίες για το δυστύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση