ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Βαρύ και ασήκωτο

Εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα σε όλα τα επίπεδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η πρώτη φετινή ήττα έφερε το ξέσπασμα ακόμα και εκείνων των φίλων της Ανόρθωσης που επέδειξαν υπομονή με τα πεπραγμένα τόσο του καλοκαιριού, όσο και του μέχρι τώρα πρωταθλήματος. Η πρώτη ήττα της χρονιάς ήταν βαριά και άφησε τους «κυανόλευκους» αρκετά πιο πίσω ακόμα και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή δε θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι η Ανόρθωση πρέπει να βλέπει περισσότερο προς τα... κάτω, αντί προς τα πάνω.

Η αυστηρή αποβολή του Σέχου και το πρώτο γκολ της ΑΕΚ μέσα σε ένα πεντάλεπτο ήταν ό,τι χειρότερο για μια ομάδα που έδειχνε να μπαίνει με θετικό πρόσημο στο γήπεδο παρά τις αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Μετά που ο αντίπαλος επιβλήθηκε αριθμητικά και αγωνιστικά, απλά μια ομάδα χωρίς ομοιογένεια δε μπορούσε να αντιδράσει απέναντι σε ένα σύνολο που αγωνίζεται μαζί εδώ και μια διετία.

Ακόμα όμως και αν το κομμάτι της διαιτησίας ήταν εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση, τα πυρά στρέφονται προς την αδυναμία της διοίκησης να προστατεύσει την ομάδα που μέτρησε την πέμπτη της αποβολή σε ντέρμπι μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος. Εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα σε όλα τα επίπεδα μιας και η χθεσινή φυγάδευση του πρόεδρου της εταιρίας από την κερκίδα, αναμένεται να σχολιαστεί και να κινητοποιήσει γεγονότα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση