ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ίσως να μην υπέγραφε

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε... χειρότερη κατάσταση από το 2013

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν ο Ρόνι Λέβι δεν έβαζε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας πριν τον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Οθέλλο, ίσως να μην το έκανε ποτέ! Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε από κοντά τη χθεσινή ψυχοβγαλτική πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας και αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι ότι τον περιμένει ένα βουνό δουλειάς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ανόρθωση βρίσκεται σε... χειρότερη κατάσταση από το 2013, όταν ο Λέβι απομακρύνθηκε κατά την πρώτη του θητεία στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

Για έναν ακόμα αγώνα, οι φίλοι των «κυανολεύκων» αποδοκίμασαν μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές και διοίκηση, μιας αυτό που είδαν στο γήπεδο δε συνάδει με το ένδοξο παρελθόν. Από την όγδοη κιόλας αγωνιστική, άλλη μια χρονιά μοιάζει χαμένη, με την τελευταία νίκη σε ενενηντάλεπτο να έρχεται στις 11 Σεπτεμβρίου. Σαφέστατα ο νέος τεχνικός θα φέρει μια ψυχολογική ανάταση αλλά σε καμιάν περίπτωση δε μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να βελτιώσει αισθητά αυτήν την Ανόρθωση.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές ήταν χθες μετριότατοι και εναπόκειται στον Λέβι πως θα τους διαχειριστεί και με ποιους θα πορευτεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση