ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ταχεία ανάρρωση και καλή υγεία ευχήθηκε ο Πρόεδρος στον Ακιντζί (upd)

Στην Κύπρο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Μπόρις Τζόνσον

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επικοινωνία νωρίς την Πέμπτη με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και καλή υγεία.

Την ενημέρωση για την επικοινωνία την έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου έγραψε «Νωρίς σήμερα επικοινώνησα και έστειλα τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση και καλή υγεία στον Μουσταφά Ακιντζί».

Ο Τ/κ ηγέτης αισθάνθηκε αδιαθεσία νωρίτερα ενώ ήταν στη «βουλή» για ενημέρωση των κομμάτων για το Μοντ Πελεράν. Είχε ψηλή πίεση και η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Στην Κύπρο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Μπόρις Τζόνσον

Στην Κύπρο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, επίσκεψη για την οποία ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Κοτζιά-Έιντε

Παράλληλα το βράδυ της Πέμπτης είχαν τηλεφωνική συνομιλία ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς τόνισε την στήριξη της Ελλάδας στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας με στόχο την επίτευξη βιώσιμης και δίκαιης λύσης στο Κυπριακό

Οι κ.κ. Κοτζιάς και Έιντε συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις αλλά και για το ρόλο του ΟΗΕ στην όλη διαδικασία και συμφώνησαν να συναντηθούν μετά την επιστροφή του κ. Έιντε στην Κύπρο, για την οποία ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την ικανοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
X