ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να αλλάξει τη μοίρα της

Αν κερδίσει η Ομόνοια αλλάζει τη μοίρα της

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αποτελεί πλεονασμό το να παραθέσει κανείς τη σημασία του Σαββατιάτικου ντέρμπι για την Ομόνοια. Αποτελεί επίσης πλεονασμό το να παραθέσει κανείς τις προεκτάσεις ενδεχόμενης νίκης. Υπάρχει όμως μια σημαντική προέκταση που αξίζει μνείας. Γιατί είναι πιο σημαντική από τις υπόλοιπες. Αν κερδίσει η Ομόνοια αλλάζει τη μοίρα της. Γιατί μπαίνει γερά στη μάχη του τίτλου.

Εντάξει, η Ομόνοια δεν είπε ποτέ ότι πάει για τίτλο, ούτε και θα το πει ακόμη και αν κερδίσει το ντέρμπι, αλλά σε τέτοια περίπτωση, αυτό θα ισχύει. Οπότε είτε το πει είτε όχι, καμιά σημασία δεν έχει.

Η προετοίμασα συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι ότι ο Τζον Κάρβερ θα κάνει μετατροπές. Η ομάδα θα παρουσιαστεί αλλαγμένη σε σχέση με το ματς κατά της ΑΕΛ. Παναγή, Βύντρα, Κατελάρης επανέρχονται στην ενδεκάδα, αντί των Χριστοδούλου, Καρλίτος, Φλορέσκου.

Με ανοικτή συγκέντρωση (6μμ) στο οίκημα της Θύρας 9, στη Λευκωσία, συνεχίζεται η Εκστρατεία Εγγραφής Μελών. Στον χώρο θα λειτουργεί κατάστημα της Green Boutique, θα υπάρχουν αιτήσεις εγγραφής μελών, συνεργείο είσπραξης συνδρομών υφιστάμενων μελών και παράδοσης της Κάρτας Μέλους.

Στην ανοικτή συγκέντρωση θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές της ομάδας για φωτογραφίες και αυτόγραφα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και βετεράνοι ποδοσφαιριστές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X