ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καλός οιωνός

Η τετράδα των νικών αποτελεί, για την ώρα, καλό οιωνό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για πρώτη φορά φέτος η Ομόνοια πέτυχε τέταρτη διαδοχική νίκη. Η σταθερότητα είναι το βασικό ζητούμενο για μια ομάδα υψηλών στόχων (προς αποφυγή παρερμηνειών, υψηλός στόχος για την Ομόνοια του 2016-17, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου και οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά, με βάση τα μέχρι στιγμής αγωνιστικά πεπραγμένα, αποτελεί μαξιμαλισμό).

Αυτό το ενθαρρυντικό «4 στα 4» δείχνει ότι η πράσινη ομάδα την έχει αποκτήσει; Όχι ασφαλώς. Ο ορισμός της σταθερότητας είναι το να μην αλλάζει κάτι, να μένει στην ίδια κατάσταση. Το φαινόμενο συνάδει με τη διάρκεια, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα. Η αστάθεια ήταν βασικό πρόβλημα των «πράσινων» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό το ότι το μεγαλύτερο νικηφόρο προηγούμενο σερί ήταν οι τρεις νίκες απέναντι σε Άρη, ΑΕΖ και ΑΕΚ, αλλά μετά ακολούθησαν οι ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Το προφανές ζητούμενο είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται θετικά σε όλα τα παιγνίδια η Ομόνοια. Ειδικά δε αυτή η τετράδα αγώνων που ακολουθούν (δυο ματς με Εθνικό και δυο ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση), αποτελεί τεστ σταθερότητας. Αν πετύχει το τεστ, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα. Η τετράδα των νικών αποτελεί, για την ώρα, καλό οιωνό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση