ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Επιζητά το «διπλό»

Το πλάνο του Τζον Κάρβερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Νίκη και επάνοδο στις καλές εμφανίσεις θέλει η Ομόνοια στη σημερινή (5μμ) αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πάει καιρός να κάνει καλή εμφάνιση η Ομόνοια και την έχει ανάγκη.

Πιότερη όμως ανάγκη έχει τη νίκη για να μη χάσει και άλλο έδαφος και να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Εννοείται ότι για να βγει νικήτρια στο σημερινό ματς θα πρέπει να παρουσιαστεί ανεβασμένη σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου κατά του Εθνικού. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αφού η Ανόρθωση έχει δείξει τελευταία σημάδια ανόδου ενώ από την άλλη επιδιώκει να διατηρηθεί σε τροχιά εξάδας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Τζον Κάρβερ που δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Κωνσταντινίδη, ενώ εκτός έμεινε ο Αμίρ Αγκάγιεφ. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κρέσιτς, που είναι όμως στην αποστολή. Το ερώτημα είναι αν ο Τζον Κάρβερ θα διατηρήσει στο ίδιο σύστημα ή θα το διαφοροποιήσει ρίχνοντας στον αγώνα τον Χριστοφή.

Η ενδεκάδα, αναμένεται ότι θα αποτελείται από τους Παναγή στο τέρμα, Παναγιώτου (Καρλίτος), Ορσουλιτς, Βύντρα, Σοιλέδη στην άμυνα, Κατελάρη, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Κλέιτον στο κέντρο, Σιέρινταν και Ντάρμπισαιαρ στην επίθεση. Αν η ομάδα πάει με τριάδα στην επίθεση, θα δούμε τον Χριστοφή, με τον Φλορέσκου να μένει εκτός.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση