ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 0-3: Αποτελεσματική η ''Κυρία''

Τα γκολ πέτυχαν οι Οκκάς, Λαμπόρδε και Ανγκέλοφ

Μια άκρως αποτελεσματική έκδοση της ήταν αυτή που παρουσίασε η Ανόρθωση στο πρώτο παιχνίδι του 2012, το βράδυ του Σαββάτου (07/01), που την βοήθησε να κερδίσει με 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα σε παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική και να μπορεί να στρέψει το βλέμμα της προς τα πάνω μετά την τέταρτη σερί νίκη της. Οκκάς, Λαβόρδε και Αγγέλοφ τα γκολ της νίκης.

Α’ Μέρος
Μεγάλο θέαμα δεν πρόσφεραν οι δυο ομάδες αν και ως ντέρμπι είχε τις δυνατές μονομαχίες που περιμένεις να δεις. Πρώτη φάνηκε απειλητική η Ανόρθωση με την κεφαλιά του Σιέλη να φεύγει άουτ στο 4’ και το σουτ του Ρονκάτο να αποκρούεται από τον Μίλιτς στο 6’. Η υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» κράτησε μέχρι το δεκάλεπτο με τους παίκτες του Στηβ Κωνσταντινίδη να ανεβάζουν στροφές και να ισορροπούν. Από πλευράς ευκαιριών λίγα πράγματα αφού φτάσαμε στο 33’ όταν ένας ωραίος συνδυασμός έφερε την καλή στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Γκρέι να πλασάρει άουτ. Αμέσως μετά όμως ήρθε ο Γιάννης Οκκάς να θυμίσει την κλάση του με μια βολίδα που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μίλιτς. Εδώ τελειώνουν και οι καλές στιγμές του πρώτου μέρους.

Β’ Μέρος
Με προσπάθεια τον γηπεδούχων να αντιδράσουν ξεκίνησε η επανάληψη, όμως η καλή άμυνα από πλευράς Ανόρθωσης δεν επέτρεψε την δημιουργία σημαντικών ευκαιριών ενώ έκανε την εμφάνιση του το miss match του Λαβόρδε με τον Φωτίου που έφερε κάρτα στον αμυντικό των «ερυθρόλευκων» και ακολούθως τη φάση του δεύτερου γκολ που «σκότωσε» το ματς με το πλασέ του Κολομβιανού στο 70’. Το υπόλοιπου ήταν πια τυπική διαδικασία αλλά προσφέρθηκε στον Αγγέλοφ να σημειώσει το πρώτο φετινό του γκολ και στο 85’ όταν του κατέβασε ο Κωνσταντίνου δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Γκολ: 34' Οκκάς, 70' Λαμπόρδε, 85' Ανγκέλοφ

Νέα Σαλαμίνα (Στιβ Κωνσταντινίδης): Μίλιτς, Φωτίου, Μπενίτεθ , Γκαρσία, Μοδέστε, Βουνκ (62’ Φαν Τόρναουτ), Λαμπρόπουλος, Σααβέδρα(68’ Μοδέστου), Γκρέι, Χατζηπαντελίδης, Ντίξον (77’ Γιαγκουδάκης)
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόζατσικ, Σιέλης, Κόλιν, Σπρόκελ, Άντιτς, Λαμπάν, Αγκέλοφ, Μαρκίνιος, Ρονκάτο(83’ Βουτσίτσεβιτς), Λαβόρδε(77’ Ράμος), Οκκάς (80’ Οκκάς).

www.kathimerini.com.cy με πληροφορίες 24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση