ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Βελτίωση, ψυχολογία και σταθερότητα

Η χθεσινή εικόνα της ομάδας άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χαμόγελα έφερε στον Απόλλωνα η χθεσινή νίκη (2-0) επί του Ακρίτα Χλώρακας. Οι «κυανόλευκοι» στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μακρίδη στον πάγκο της ομάδας δεν έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο πήραν το ζητούμενο και βλέπουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Οι πρωταθλητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και ευτύχησαν να πάρουν ισχυρό προβάδισμα στο 27’ και στο 29’ με τα γκολ των Ζράντι και Πίττας. Η σωστή αποβολή του Ρέθιο όμως στο 37’ αποσυντόνισε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την Λεμεσιανή ομάδα και δεν της επέτρεψε εν ολίγοις να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Παρόλα αυτά, οι «γαλάζιοι» κράτησαν με σχετική άνεση το υπερ τους προβάδισμα και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Μπορεί για ακόμη μια φορά η ομάδα να μην παρουσίασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως φάνηκε (κυρίως στο Α’ μέρος) να έχει μια συνοχή στο παιχνίδι της και ειδικότερα παρουσιάστηκε με αλλαγμένη την ψυχολογία που της έφερε στο τέλος τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης δεν μπορεί να κάνει μαγικά μήτε να μεταμορφώσει την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό που μπορεί να κάνει όμως και το είδαμε και χθες, είναι να προσδώσει άλλο «αέρα» στους παίκτες των πρωταθλητών, να πιστέψουν και οι ίδιοι στις ικανότητες τους και βήμα βήμα η ομάδα να αρχίσει να μπαίνει ξανά σε πρωταγωνιστική τροχιά. Σημαντικό για την ομάδα της Λεμεσού είναι να «κτίσει» πάνω στην χθεσινή της νίκη και να αρχίσει να αποκτάει μια σταθερότητα για να δει με καλύτερο «μάτι» τη συνέχεια του πρωταθλήματος που με την επανέναρξη θα την βρει... στο νέο της γήπεδο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση