ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ψήφος σε Κίρζη

Σήμερα (03/05) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκλογική γενική συνέλευση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ημερά εκλογικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας η σημερινή για τον Απόλλωνα, με τον Νίκο Κίρζη να ανοίγει τα χαρτιά του προς του μετόχους με φόντο την επόμενη μέρα. Παρά την προ τριών μηνών ξεκάθαρη πρόθεσή του να παραδώσει τη σκυτάλη, δεν φαίνεται πως θα συμβεί κάτι τέτοιο μιας και δεν υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από οποιοδήποτε άλλο.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα θα αναφερθεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τα οικονομικά και το πλάνο για τη συνέχεια, ενώ αναμένεται να απαντήσει σε κάθε ερώτηση ώστε να ξεκαθαρίσει παντελώς το σκηνικό.

Είναι δε σημαντικό εταιρεία και σωματείο να βρεθούν ξανά στην ίδια γραμμή πλεύσης, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο διάστημα υπήρξαν τριγμοί στις σχέσεις των δυο πλευρών. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο πρόεδρος του σωματείου, Ξενοφών Χαραλάμπους, είχε παραιτηθεί απ’ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ένεκα ζητημάτων οικονομικής φύσης. Παράλληλα πριν από μια περίπου εβδομάδα η Property Gallery αποχώρησε από το αθλητικό τμήμα της γυναικείας ομάδας πετόσφαιρας, αφήνοντας αιχμές προς το σωματείο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Εκ των πραγμάτων η σημερινή γενική συνέλευση αποτελεί μια ευκαιρία ώστε όλες οι πλευρές στον Απόλλωνα να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συζητήσουν επί των θεμάτων που τους απασχολούν και συνεχίσουν ενωμένοι στην επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση