ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:51
 

Απόλλων: Έτσι βλέπει τον Γενάρη ο Σωφρόνης

Θέλει να κάνει ή όχι τέσσερις κινήσεις ο Κύπριος τεχνικός

Newsroom 24sports

Στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε ότι το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη είναι έτοιμο και μετά το παιχνίδι με την Πάφο θα υλοποιούνται κάποια πράγματα, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Μπορεί να γίνουν τέσσερις κινήσεις, αλλά η απαραίτητη προϋπόθεση είναι κάποιοι από αυτούς να μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο

Δεν θέλησε να πει περισσότερα πράγματα και αρκέστηκε να αναφέρει ότι έχουν μία θέση κενή στον α’ κατάλογο, μετά την αποχώρηση του Καρ και θα προσπαθήσουν να την καλύψουν με νέα προσθήκη.

Είναι λογική αυτή η τοποθέτηση, διότι εάν έλεγε κάτι περισσότερο θα άρχιζε η συζήτηση για τον παίκτη ή παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα, για να ανοίξει χώρος να έρθουν κάποιοι άλλοι. Στην πραγματικότητα είναι ότι δεν θα φύγουν τέσσερις και να έρθουν άλλοι τέσσερις από την ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τέσσερις προσθήκες τον Γενάρη. Μπορεί να γίνουν τέσσερις κινήσεις, αλλά η απαραίτητη προϋπόθεση είναι κάποιοι από αυτούς να μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο.

Επί της ουσίας όμως, ο Απόλλωνας θα φέρει σίγουρα ένα επιτελικό μέσο. Δεκάρι που λέμε και όπως σας αναφέραμε ο Σωφρόνης εντόπισε μία περίπτωση με την οποία βρίσκονται σε επαφές.

Σίγουρα θα έρθει ένας επιθετικός περιοχής. Ένας διαφορετικός παίκτης από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει ένα επιθετικό που να είναι ψηλός και γρήγορος, που θα έχει το εύκολο γκολ.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις ένα τέτοιο παίκτη, αλλά το παλεύουν αρκετά. Παίζει το σενάριο να έρθει κάποιος δανεικός από μία ομάδα, με δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι.

Από ΄κει και πέρα, η αναζήτηση για τον κατάλογο β’ έχει να κάνει με ακραίο επιθετικό και ανασταλτικό μέσο. Η αποχώρηση του Μπιντά, άφησε κενή θέση στο ρόστερ στον άξονα και ο Σωφρόνης θα ήθελε μία επιλογή ακόμα για την μεσαία γραμμή.

Αυτές είναι οι σκέψεις που γίνονται, ωστόσο σε μία μεταγραφική περίοδο είπαμε πολλές φορές ότι τα πράγματα μπορούν να διαφοροποιηθούν αναλόγως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«FSADFKLFAÄFKASKFKDASFÄASKFÄÖASKFASLÄFLÖFKFKÖLASFLÖÄALFAÖLDSFÄDA KAÖFDJSKFAÖSLKFA AKDFÖALKFADF »
Haris  |  22:13

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«FSADFKLFAÄFKASKFKDASFÄASKFÄÖASKFASLÄFLÖFKFKÖLASFLÖÄALFAÖLDSFÄDA KAÖFDJSKFAÖSLKFA AKDFÖALKFADF »
Haris  |  22:12

Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων από χώρες με κορωνοϊό

«Μα αγαπητέ Υπουργέ, οι περισσότεροι που έρχονται Κύπρο από Ιταλία, δεν έρχονται με απευθείας πτήσεις, ...»
Ένας Πολίτης  |  11:25

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X