ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ευλογία…

Τέτοιους παίκτες σπάνια τους βρίσκεις, όσο κι αν ψάξεις…

Newsroom 24sports

Η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Απόλλωνας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθεί να μονταριστεί καλύτερα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες.

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες, μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για την ομάδα, για τους παίκτες και πολλά άλλα. Αυτό που ξεχωρίζει όπως την «μύγα μες το γάλα», που λέμε, είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ο Γάλλος όχι μόνο επέστρεψε, θυμίζει τον παίκτης που θαυμάσαμε και υποβληθήκαμε στο ταλέντο του. Πραγματικά, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να επιστρέψεις σε τέτοια κατάσταση, με όλα αυτά που προηγήθηκαν.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα το πείσμα και τον επαγγελματισμό του. Στην θέση του, κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να τα παρατούσαν ή να μην δούλευαν με τον τρόπο που δούλεψε αυτός.

Το είπαμε ξανά, θα το αναφέρουμε ακόμα μία, είναι ευλογία για τον Απόλλωνα που διαθέτει ένα τέτοιο παίκτη στο δυναμικό του, διότι σπάνια βρίσκεις στην αγορά, όσο κι αν ψάξεις.

Συνεπώς, τώρα που επέστρεψε και δεν είναι μόνο καλά, είναι ακόμα καλύτερα, μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια στην άμυνα. Μπορεί να κουμαντάρει την αμυντική γραμμή και να μάθουν πράγματα αυτοί που θα παίξουν δίπλα του.

Και φαντάζομαι, αρκετοί από εσάς είχατε διερωτηθεί, όπως διερωτήθηκαν αρκετές φορές πέρσι, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν βρισκόταν κανονικά στην ομάδα;

Τα λάθη κάποιες φορές πληρώνονται, αλλά το ευτύχημα για τον Απόλλωνα είναι ότι έβαλαν και οι δύο πλευρές «νερό στο κρασί τους» και ο «Ρόμπι» είναι εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση