ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα - Άρης 0-0: Στο απόλυτο μηδέν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από ένα κακό ποιοτικά αγώνα, Νέα Σαλαμίνα και Άρης συμβιβάστηκαν στην άγονη ισοπαλία χωρίς γκολ, το οποίο κρίνεται δίκαιο βάση των όσων έδωσαν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έμειναν γι' άλλη μια αγωνιστική μακριά από το τρίποντο, με τους γηπεδούχους ελαφρώς πιο απαιτητικούς και πιο επιθετικούς, ωστόσο η αντεπίθεση του τελευταίου πεντάλεπτου δεν είχε αντίκρισμα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο τα δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν δεν επέτρεψαν τη δημιουργία ρυθμού ή μομέντουμ για κάποια από τις δύο ομάδες, σε έναν αγώνα που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα.

Πρώτο ημίχρονο

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων οι οποίες φάνηκαν επηρεασμένες από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχών που προηγήθηκαν. Ο Άρης ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη προσπάθεια στο στόχο με σουτ του Κύπρου στο 2ο λεπτό, ενώ στο 24ο ο Μακρίεφ δεν κατάφερε να σημαδέψει δίκτυα παρά την προβολή που πραγματοποίησε από πλεονεκτική θέση. Όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους επέτρεπε να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Πρώτα η Νέα Σαλαμίνα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζούτζουριτς στο 40ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε, ο τερματοφύλακας Μιχαήλ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ράντι, με το τελευταίο σφύριγμα του Χρίστου Νικολαϊδη να βρίσκει τους δύο μονομάχους ισόπαλους χωρίς γκολ.

Δεύτερο ημίχρονο

Με ζωηράδα βγήκαν από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με τη Νέα Σαλαμίνα να απειλεί στο 49ο λεπτό με τον Τσιγκουινί να μη μπορεί να σκοράρει με προβολή, ενώ η απάντηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήρθε άμεσα με το σουτ του Κύπρου να αποκρούεται πάνω στην τελική γραμμή από τον Φούσκο. Σκοπελίτης και Ζάρκοβιτς συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών στο 63ο και 68ο λεπτό με τον Γιαν Ντε Γιόγκε να επιστρατεύει τον Κούλλη Παύλου. Το μπαράζ αλλαγών μεταξύ 67ου και 79ου λεπτού δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να πιάσει ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να υποπίπτουν σε αρκετά φάουλ προκειμένου να αναχαιτίσουν τους απαιτητικούς γηπεδούχους. Μια εκτέλεση φάουλ του Παύλου κατέληξε στην αγκαλιά του Νουρεντινόφσκι στο 86ο λεπτό, όπως και η σέντρα-σουτ του Κύπρου στο 89ο που δεν ανησύχησε τον Μιχαήλ. Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέφερε καρπούς στα τελευταία στάδια του αγώνα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο άγονο 0-0.

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Ζάρκοβιτς (77' Ατόρνο), Τσιγκουινί, Γκράιμς, Φούσκο, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Τζούτζουριτς, Πεδρίτο, Λίλιου (58' Παύλου), Μακρίεφ

Άρης: Νουρεντινόφσκι, Κύπρου, Μπόργκ, Θεοφίλου (85' Μαλεκκίδης), Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Μπρανέσκου, Ράνος (67' Χαραλάμπους), Κυριάκου (79' Πρεντέσκου), Γκούπερατς, Μαραγκουδάκης

Κίτρινες κάρτες Σκοπελίτηε (6η), Ζάρκοβιτς (6η), Παύλου/Γκούπερατς, Χαραλάμπους (4η)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση