ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Του κόουτς το ανάγνωσμα

Συνεδριάζει σήμερα η διοίκηση και το θέμα του προπονητή είναι σε πρώτο πλάνο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θα υπάρξει λευκός καπνός στη σημερινή συνεδρία του ΔΣ της Ομόνοιας στο θέμα του προπονητή; Αυτό είναι το ετώτημα που πλανάται στα κεφάλια όλων των φίλων της ομάδας.

Αυτή η σκέψη εδράζεται στο γεγονός ότι κατά την περασμένη συνεδρία, όπου αναμενόταν να γίνει κάτι τέτοιο, δεν έγινε, γιατί ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, ανέφερε στους συνεργάτες του ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμος. Και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει τη μικρή λίστα κατά την επόμενη συνεδρία. Δηλαδή τη σημερινή. Ολοι, λογικά, εκείνην τη μέρα υπέθεσαν ότι ο πρόεδρος κάτι περιμένει.

Ολη τη βδομάδα συνεχίστηκαν οι επαφές του προέδρου για το θέμα. Εχει προχωρήσει αρκετά τις διεργασίες, όχι μόνο για προπονητή, αλλά και τεχνικό διευθυντή. Το αν έχει καταλήξει θα το μάθουμε σήμερα. Με βάση τις πληροφορίες, ο Πάμπος Χριστοδούλου παραμένει ως ο επικρατέστερος υποψήφιος. Ο Μάριο Μπέιν περιλαμβάνεται στη λίστα, όπως και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ υπάρχει ένας Πορτογάλος και άλλος επίσης ξένος προπονητής.

Οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις. Εντάσσονται οι Κύπριοι διεθνείς (Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Χριστοφή, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ρενάτο Μαργκάσα) και ο Καρ Αρνασον, ενώ δεν είναι ακόμη οριστικοποιημένη η ημερομηνία άφιξης των Μπλάτι Τουρέ και Στεφάν Αζίζ. Το φιλικό που θα έδινε την Τρίτη η Μπουρκίνα Φάσο με τη Νιγηρία στο Λονδίνο, ματαιώθηκε. Η ομοσπονδία της χώρας δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα διοργανώσει άλλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση