ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:29
 

Ομόνοια: Δεν αξίζει τέτοια στάση στο Ματ

Χρειάζεται δικαιωματικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Newsroom 24sports

Η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 13 Ιανουαρίου κατά τη 16η αγωνιστική στο ματς με τον Απόλλωνα. Επίσης να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία ματς, ών απόλυτα υγιής, αγωνίστηκε ως εξής: Μπήκε στο 57’ στο ματς με τον Απόλλωνα, στο 61’ σε αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα και στο 88’ σε αυτό με την ΑΕΛ.

Στο δε χθεσινό ματς ενώ έκανε προθέρμανση για αρκετή ώρα, κλήθηκε δυο φορές να εισέλθει, αλλά του υπέδειχναν να επιστρέψει. Κάτι που είδε και ο κόσμος στην κερκίδα και το έκρινε αρνητικά. Την τρίτη φορά μπήκε στο γήπεδο. Και σκόραρε. Και σαστισμένος από το γκολ που πέτυχε μετά από τόσο καιρό (το περασμένο Σεπτέμβριο συγκεκριμένα είχε ξανασκοράρει )… δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει, όπως μας συνήθισε. Είναι σαφές το …υποκείμενο του πιο πάνω αποσπάσματος.

Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλει ο ποδοσφαιριστής για να επανέλθει στα συνήθη του επίπεδα απόδοσης

Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, (περί αυτού η αναφορά), διανύει φέτος μια κακή χρονιά. Που μεταφράζεται σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλει ο ποδοσφαιριστής για να επανέλθει στα συνήθη του επίπεδα απόδοσης. Το γκολ του Σαββάτου αποτελεί…πρόοδο.

O Ματ Ντάρμπισαιαρ δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος, αλλά ένας ποδοσφαιριστής με αποδεδειγμένες, πέραν του Κυπριακού ποδοσφαιρικού μικρόκοσμου, ικανότητες, ουσιαστική προσφορά στην ομάδα, επαγγελματική συνέπεια και τετραετές συμβόλαιο. Αποτελεί δε μια πολύτιμη περίπτωση για την Ομόνοια. Αυτός που ενδεχομένως υποστηρίζει ότι ένας τέτοιος παίκτης δεν έχει θέση στην Ομόνοια της επόμενης χρονιάς, είναι ποδοσφαιρικώς αμαθής.

Άρα του αξίζει μια διαφορετική αντιμετώπιση. Ακόμη, (που σαφώς και δεν μπαίνει τέτοιο θέμα), και από την ανθρώπινη σκοπιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Η παπαγαλία του ΑΚΑ που άλλο που να κατηγορεί τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ και ποτέ του να μην εκφέρει άποψη ...»
Giannos  |  15:17

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X