ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Ομόνοια: Διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας!

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «πράσινοι»

Newsroom 24sports

Έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η Ομόνοια απολογήθηκε στον κόσμο της για την απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στη Σαλαμίνα και την πιο βαριά ήττα στη φετινή σεζόν. Ήταν κάτι που όφειλε να κάνει από το ίδιο βράδυ, καταρχήν ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου και ακολούθως η επίσημη Ομόνοια.

Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Τρεις μέρες μετά το διασυρμό, οι «πράσινοι» εξέδωσαν την ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαράδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η διοίκηση του «τριφυλλιού» απολογήθηκε για το διασυρμό του «Αμμόχωστος»

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ομόνοια τοποθετείται και απαντά στα δημοσιεύματα – φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιάννη Αναστασίου και κάποιους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται υπ’ ατμόν και το μέλλον τους στο «Ηλίας Πούλλος» να μην είναι βέβαιο. Η εν λόγω τοποθέτηση πάντως δεν ήρθε να σβήσει τις πιο πάνω φήμες, αλλά να τις... φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Θα μπορούσε πολύ απλά μέσα σε λίγες γραμμές να μας υπενθυμίσει και να ξεκαθαρίσει πως ο Γιάννης Αναστασίου διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο και πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, μέσω της ανακοίνωσης δεν εκφράζεται καμία στήριξη προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού, αλλά έρχεται να επιβεβαιώσει (έστω και έμμεσα) ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι υπό διαρκή αξιολόγηση και άρα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι στον πάγκο της Ομόνοιας και την επόμενη περίοδο.

Η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου (φθάνει στην Κύπρο το Μ. Σάββατο) αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως, τόσο για το μέλλον του Αναστασίου, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την Ομόνοια. Αναμένεται επίσης να οριστεί ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της εταιρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X