ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Ομόνοια: Η λίστα των τεσσάρων

Έχουν ξεκαθαρίσει οι επικρατέστεροι για τη θέση του προπονητή

Στο τελικό στάδιο έχει φτάσει η διαδικασία για την πρόσληψη προπονητή στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η μικρή λίστα έχει διαμορφωθεί και αποτελείται από τέσσερα άτομα. Αυτή είναι η τελική επιλογή, υπό την αίρεση της εμφάνισης μιας επιλογής που θα κριθεί ως πάρα πολύ ενδιαφέρουσα.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας των προσωπικών συνεντεύξεων θα γίνει η αξιολόγηση που θα οδηγήσει στην τελική επιλογή. Αυτός που θα επιλεγεί θα έλθει στην Κύπρο για την διαδικασία της τελικής συμφωνίας. Όπως είπε και χθες ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου δεν έχει τεθεί σχετικό αυστηρό χρονοδιάγραμμα, αλλά γίνεται κατανοητό ότι η τελική απόφαση δεν θα αργήσει.

Από πλευράς ενίσχυσης της ομάδας, για την ώρα, δεν υπάρχει κινητικότητα. Από Δευτέρας όμως αναμένεται να…..υπάρξει. Όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει και επίσημα η Ομόνοια την πρώτη της μετεγγραφή. Την απόκτηση του Τιάγκο Φερέιρα, ενώ πιθανότατα θα γίνει η κίνηση προς τη Νέα Σαλαμίνα για ενδεχόμενη απόκτηση του Άντερσον Κορέια…

Όπως επίσης έγκυρα πληροφορούμαστε το ενδιαφέρον για το Βαλεντίν Ρομπέρζ εξακολουθεί να ισχύει.

Πέραν των συγκεκριμένων περιπτώσεων, οι διεργασίες της δυάδας Νεόφυτου Λάρκου και Σίμου Ταραπουλούζη για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας σε γενικότερη βάση είναι συνεχείς και φαίνεται να πλησιάζουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις. Είπαμε, πέραν των συγκεκριμένων τριών περιπτώσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X