ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:07
 

Ομόνοια: Ο προγραμματισμός και o διχασμός

Λόγω της κατάστασης στο διοικητικό-οικονομικό μέρος, το θέμα προγραμματισμός έχει… παγώσει για τα καλά...

Newsroom 24sports

Από χθες το μεσημέρι είναι πλέον επίσημο πως τα μέλη της Ομόνοιας θα έχουν ενώπιον τους δύο προτάσεις.

Οι επενδυτές Σταύρος Παπασταύρου και Ρόης Πογιατζή, έδειξαν… έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους πράσινους, καθώς κατέθεσαν τις επίσημες προτάσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του «τριφυλλιού». Ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, ο Λώρης Κυριάκου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έχουν ταχθεί υπέρ του κ. Παπασταύρου, ενώ ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν δίστασε να αναφέρει πως σε τυχών απόρριψης της εν λόγω πρότασης, θα παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ.

Στις 29 Μαΐου τα μέλη των πρασίνων θα πάρουν την μεγάλη απόφαση για το πως θα πορευτεί η ομάδα της πρωτεύουσας, την ίδια ώρα που το οικονομικό αποτελεί μεγάλο βραχνά, ενώ τα κριτήρια Ιουνίου είναι προ των πυλών.

Λόγω της κατάστασης στο διοικητικό-οικονομικό μέρος, το θέμα προγραμματισμός έχει… παγώσει για τα καλά. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους ενώ παραμένει γρίφος για… γερούς λύτες το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ.

Φυσικά, προηγείται η εξεύρεση του προπονητή αλλά και του τεχνικού επιτελείου πριν παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα, υπάρχουν και κάποιοι που δεν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Η μη έξοδος στην Ευρώπη δίνει -και φέτος- μεγάλο χρονικό διάστημα ως προς το χτίσιμο της νέας Ομόνοιας η οποία θα επιχειρήσει να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν (2018-19).

Παράλληλα, ο κόσμος έχει μοιραστεί στα δύο, και αποτελεί στοίχημα για το Δ.Σ. να φέρει ενότητα στις τάξεις των πρασίνων, αφού οι μεν υποστηρίζουν την πρόταση του κ. Παπασταύρου, ενώ οι δε επιθυμούν να παραμείνει το Σωματείο. Το… όπλο της ομάδας τα τελευταία «πέτρινα» χρόνια ήταν ο κόσμος που στεκόταν δίπλα της, και αν αυτό παύει να υφίσταται, θα αποτελεί σίγουρα μεγάλο πλήγμα στο άμεσο και στο έμμεσο μέλλον.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα στη Λευκωσία

«Ποια η σκοπιμότητα ; Στην ανάρτηση της ‘Καθημερινής’ στο διαδίκτυο, σήμερα, Δευτέρα 17 /2 / 2020, ...»
YIANNOULIS  |  10:21

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X