ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:01
 

Ομόνοια: «Παράλογο αυτό που συμβαίνει με τον ΚΟΑ για το Μακάρειο»

Επίσημη τοποθέτηση των πρασίνων για το θέμα του σταδίου

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια με επίσημη τοποθέτησή της, εκφράζει δημόσια την ενόχλησή της για τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με το θέμα της χρησιμοποίησης του Μακαρείου Σταδίου, καθώς όπως τονίζει χαρακτηριστικά, αντί ο ΚΟΑ να ενημερώνει την Ομόνοια για το θέμα, ενημερώνεται από τα ΜΜΕ.

Σημειώνουν ότι είναι εντελώς παράλογο αυτό που συμβαίνει, καθώς επίσημη απάντηση δεν έχουν πάρει για το θέμα, ενώ με τα όσα συμβαίνουν δεν βοηθούν την ομάδα της Λευκωσίας να αποδεχτεί πως όντως δεν υπάρχουν παρεμβάσεις με σκοπιμότητες.

Αναλυτικά:

Έχουμε ενημερωθεί για τις σημερινές δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, σχετικά με το ενδιαφέρον μας για το Μακάρειο στάδιο και επιθυμούμε να αναφέρουμε τα πιο κάτω:

– Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός πως επανειλημμένα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον μας για το Μακάρειο στάδιο μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ από πλευράς ΚΟΑ και όχι επίσημα από τον ίδιο τον οργανισμό. Κάτι τέτοιο έχει γίνει και σήμερα. Συνεπώς, ακολουθώντας την τακτική αυτή, τοποθετούμαστε και εμείς δημόσια.

– Θεωρούμε παράλογο αυτό που συμβαίνει: Να εκφράζουμε την πρόθεσή μας για να ανακαινίσουμε μια δημόσια περιουσία με δικά μας έξοδα, καταβάλλοντας μεγάλο χρηματικό ποσό ως δωρεά στην Κυπριακή κοινωνία και να συναντάμε συνεχώς εμπόδια, προφάσεις για δυσκολίες και χρονοβόρες διαδικασίες και γενικά μία αντιμετώπιση που μας κάνει να νιώθουμε πως δεν υπάρχει πραγματική βούληση για να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Παρατηρούμε μια ανεξήγητη κωλυσιεργία. Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από την πρώτη επιστολή που είχαμε αποστείλει στον ΚΟΑ για το θέμα αυτό και ακόμη δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος.

– Όσα περιγράφουμε πιο πάνω, δεν μας βοηθούν να αποδεχτούμε πως όντως δεν υπάρχουν παρεμβάσεις με σκοπιμότητες.

– Μέσω της δημόσιας αυτής τοποθέτησης ζητούμε ξανά από τον ΚΟΑ όπως επισπεύσει τις διαδικασίες και μας δώσει την τελική του απάντηση στο αίτημα που έχουμε καταθέσει. Εάν είναι τόσο δύσκολο να ξεκινήσουν τα έργα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τότε όπως είχαμε αναφέρει σε επιστολές και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση στον ΚΟΑ, ζητάμε όπως μας παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X