ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΟΚ: O πρωθυπουργός οφείλει να παραιτηθεί μετά τα επεισόδια στην Ειδ

«Τα σημερινά γεγονότα δίνουν την εντύπωση ότι η χώρα είναι ανίκανη να ελέγξει τα σύνορα»

ΠΗΓΗ: skai.gr

Οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και να παραιτηθεί λέει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφερόμενο στα επεισόδια και την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα στην Ειδομένη.

«Η απούσα και επικίνδυνη κυβέρνηση με την ανικανότητα της να προστατεύσει τόσο τα σύνορα μας όσο και τους πρόσφυγες, εκθέτει διεθνώς τη χώρα» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις στις προσφυγικές φαβέλες, τόσο στον Πειραιά όσο και στην Ειδομένη, οδηγούν σε ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες καταστάσεις».

«Η ασυδοσία και οι εκτός ελέγχου καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός από ζητήματα υγιεινής, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασφάλειας αλλά και τον προφανή κίνδυνο για ανθρώπινα θύματα βάζουν σε πολιτικό κίνδυνο την ίδια τη χώρα» επισημαίνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Τα σημερινά γεγονότα πέραν όλων των άλλων διασύρουν διεθνώς τη χώρα δίνοντας την εντύπωση ότι είναι ανίκανη να ελέγξει τα σύνορα της».

«Η απούσα αλλά επικίνδυνη κυβέρνηση καλείται να περιφρουρήσει τα συμφέροντα της χώρας και τα σύνορά της, να προστατεύσει το τοπικούς πληθυσμούς, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ