ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξανά o Ken Hughes στο συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit 2020

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής

Newsroom K

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Digital Agenda Cyprus Summit 2020 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή ενός ακόμη σημαντικού ομιλητή στο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020. Ο Κen Hughes ήταν και στο περσινό συνέδριο και η ομιλία του είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Ο Ken Hughes είναι ένας από τους κορυφαίους στον χώρο της κατανόησης της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Είναι γνωστός ανά τον κόσμο για τη βοήθεια που παρέχει στους πελάτες του, ως προς την κατανόηση συμπεριφορών, των φυσικών, ψηφιακών, αλλά και μελλοντικών καταναλωτών.

Με 20 χρόνια εμπειρίας ως Διευθύνων Σύμβουλος ενός γραφείου ανάλυσης καταναλωτικών συμπεριφορών, συνδυάζει τις γνώσεις του στην ψυχολογία των καταναλωτών και του κυβερνοχώρου, την ψηφιακή ανθρωπολογία, τα συμπεριφορικά χρηματοοικονομικά και το retail futurology, για τη διερεύνηση των αναγκών των καταναλωτών.

Ο Hughes συμβουλεύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε θέματα όπως την εμπειρία των καταναλωτών, τη στρατηγική omnichannel, την τεχνητή νοημοσύνη, το shopper marketing, τις τάσεις στο λιανικό εμπόριο, τους νέους αγοραστές και την peer-to-peer οικονομία. Παράλληλα, είναι επιτυχημένος συγγραφέας, ομιλητής TED, λέκτορας σε πανεπιστήμιο και ηθοποιός μερικής απασχόλησης, ενώ οι παρουσιάσεις του θεωρούνται διορατικές και προκλητικές. 

Οι παρουσιάσεις του είναι διάσημες για την ενέργειά τους και το πάθος τους, αλλά και το ιρλανδικό πνεύμα του Hughes. Μέσω των γνώσεών του για την ανθρώπινη συμπεριφορά, παρέχει συμβουλές σε υψηλού επιπέδου αθλητές και επικεφαλής εταιρειών ανά τον κόσμο. Ταυτόχρονα, παραμένει λάτρης της αλλαγής, της καινοτομίας και της προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας.
Κάθε χρόνο, ο ίδιος μοιράζεται τις σκέψεις και ιδέες του με δεκάδες χιλιάδες άτομα ανά το παγκόσμιο. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ομιλητές σε διεθνή συνέδρια και διαδικτυακά σεμινάρια, σε θεματικές σχετικά με το μέλλον του καταναλωτισμού. Ακόμη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ψηφίζεται ως ο «καλύτερος ομιλητής» σε εκδηλώσεις.

Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020 έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια ταχέως εναλλασσόμενη πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο διαφόρων θεματικών, όπως η διαχείριση της συμπεριφοράς των καταναλωτών μετά την «εποχή του κορωνοϊού», η «εκπαίδευση στα όρια», η ανάδυση του κινήματος «Black Lives Matter» και το πώς εκφράζεται πλέον το εταιρικό ήθος. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το θέμα της επίδρασης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εξέλιξη και εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας (π.χ. 5G). Κεντρικό ρόλο έχει ξανά η υγεία, με τη συζήτηση να κινείται γύρω από την έρευνα για τον αντίκτυπο των στεροειδών. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του χειρισμού της πανδημίας από την Ευρώπη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας, της καταναλωτικής συμπεριφοράς κ.ά.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
www.digitalagendacy.com 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Το ρεπορτάζ της New York Post παραμένει υπό περιορισμό αναμετάδοσης, διότι παραβαίνει τον κανονισμό περί διασποράς ιδιωτικών προσωπικών πληροφοριών.

#Δύσκολο_24ωρο_Twitter

Τα ΜΚΔ δοκιμάζονται για την αντοχή τους στις πιέσεις λόγω των επερχόμενων Αμερικανικών προεδρικών εκλογών
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΝΕΑ