ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

WiZguide: Εισάγει εργαλεία από το Pinterest στη λειτουργία του!

Μια νέα πρωτοποριακή προσέγγιση στην καθημερινή διαχείριση των εξόδων μας φέρνει η νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή του γνωστού οδηγού WiZguide

Ο οδηγός σε συνεργασία με Κύπριους developers έχει αναπτύξει μια μηχανή εκμάθησης των προτιμήσεών μας στη διασκέδαση και δημιουργεί αυτόματα το προφίλ των αναγνωστών του με βάση το τι ψάχνουμε στον οδηγό WiZ. To προφίλ είναι δυναμικό στην ανταπόκρισή του και ενημερώνεται συνεχώς. Με βάση αυτό το προφίλ, το WiZguide προτείνει στους αναγνώστες προτάσεις εξόδου γύρω τους με βάση το διαμορφωμένο προφίλ τους.


Οι καινοτομίες του WiZ, όμως, δεν σταματάνε εδώ…

Κάθε Παρασκευή το WiZguide αποστέλλει mail στους χρήστες του ενημερώνοντάς τους για τους νέους χώρους που προστέθηκαν στην Κύπρο με βάση τον τόπο τους. Επίσης, στο προφίλ του αναγνώστη αυτός θα μπορεί να βρει ανά πάσα στιγμή νέους χώρους με βάση το προφίλ του, τους αγαπημένους του χώρους που έχει αποθηκεύσει, τους τελευταίους χώρους που έχει επισκεφθεί στον οδηγό, αλλά και να διαμορφώσει ο ίδιος το προφίλ του.

Το WiZguide είναι ο μεγαλύτερος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου με πάνω από 2000 χώρους (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ) καταχωρισμένα με περιγραφή, χάρτη, τηλέφωνα και κριτικές.


Επιπλέον, προσφέρει ολοκληρωμένη ατζέντα για σινεμά, μουσική, θέατρα και εκδηλώσεις με δυνατότητα απ’ ευθείας κρατήσεων εισιτηρίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

We pay your bill!

We pay your bill!

Το Wiz Guide σού πληρώνει τον λογαριασμό (bill) στο εστιατόριο/μπαρ όπου διασκέδασες!
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ