ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To έλαιο που ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας

Ένα φυσικό έλαιο που πρωταγωνιστεί σε πολλά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

must.com.cy

Δεν είναι λίγες οι φορές που χτενίζουμε τα μαλλιά μας και βλέπουμε τη ποσότητα της τρίχας στο πάτωμα αλλά και στη βούρτσας μας, παθαίνοντας έναν μικρό πανικό. Είναι φυσιολογικό ωστόσο να χάνουμε τρίχες καθημερινά, αλλά όλοι μπορούμε να διαχωρίσουμε το φυσιολογικό από τη μεγάλη απώλεια τρίχων.

Η τριχόπτωση, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες, είτε οφείλεται σε DNA, στρες ή περιβαλλοντικούς παράγοντες, είναι κάτι που αναμφισβήτητα απαιτεί γνώμη ειδικού, και απασχολεί αρκετούς, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Εάν αυτό είναι κάτι που προβληματίζει και εσάς, τότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εστιάσετε την περιποίηση των μαλλιών σας γύρω από φυτικά προϊόντα, όπως ένα έλαιο που θα αναφέρουμε παρακάτω, το οποίο αποδέχθηκε μέσα από πολλές έρευνες, ότι ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας.

Αυτό δεν είναι άλλο από το έλαιο δεντρολίβανου, το οποίο πολύ πιθανό να σας είναι γνωστό και ως βότανο για τα αγαπημένα σας πιάτα, να που όμως το συγκεκριμένο συστατικό της φύσης, κάνει θαύματα στον τομέα της ομορφιάς.

Το έλαιο δεντρολίβανου πρωταγωνιστεί σε πολλά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης, επομένως γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε και μόνο του, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

 

Ουσιαστικά αυτό το έλαιο, δημιουργεί ένα υγιές περιβάλλον για να αναπτυχθούν οι τρίχες, βελτιώνοντας την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, ενυδατώνοντας το δέρμα, ενώ δρα και ως καραπταϋντικό, κατά της πιτυρίδας.

Το έλαιο περιέχει καρνοσικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό ότι θεραπεύει τη νευρική βλάβη, τη βλάβη των ιστών και τη βελτίωση του κυτταρικού κύκλου", λέει η Marnie Nussbaum, MD, FAAD, πιστοποιημένη δερματολόγος, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση