ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Lemon Water: Τελικά βοηθά στην απώλεια βάρους;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Για αρκετό καιρό τώρα, το νερό με λεμόνι έχει κατακτήσει μια σταθερή θέση στον κόσμο της ευεξίας, προβάλλοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες. Αναφέρεται ότι βοηθά στην αποτοξίνωση, στην εξισορρόπηση του pH, στην απώλεια βάρους και στη βελτίωση της ανοσίας. Αλλά, είναι όλα αυτά αληθινά;

Το νερό με λεμόνι απλώς αποτελείται από νερό - ζεστό ή κρύο - στο οποίο έχει προστεθεί χυμός λεμονιού. Αν και ορισμένοι το καταναλώνουν καθημερινά, η ποσότητα λεμονιού που προστίθεται εξαρτάται απλώς από τις προτιμήσεις του καθενός.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Είναι όντως καλό για εσάς το νερό με λεμόνι; Η αλήθεια είναι ότι το νερό με λεμόνι δεν έχει τη δύναμη να θεραπεύσει ή να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Απλώς σας βοηθά να παραμένετε ενυδατωμένοι, όπως και το απλό νερό.

Ωστόσο, τα λεμόνια είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση σιδήρου, να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα και να συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, το νερό με λεμόνι προσφέρει περίπου το 20% της ημερήσιας ανάγκης σε βιταμίνη C, ανάλογα με την ποσότητα του λεμονιού που προστίθεται.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση