ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το καφέ έκανε comeback: Πώς να το υιοθετήσεις;

Το καφέ γίνεται και πάλι η αγαπημένη μας απόχρωση

must.com.cy

Δέσποινα Άσπρου 

Η επιστροφή του καφέ χρώματος στη διακόσμηση δεν είναι απλώς μια τάση. Για πολλούς, είναι ανάγκη. Ο λόγος; Μάλλον, αυτονόητος. Η εν λόγω απόχρωση, κάνει τον χώρο μας αυτόματα ζεστό και αρμονικό. Και ποιος είναι αυτός που δεν επιθυμεί αυτά τα δύο χαρακτηριστικά στο σπίτι του; Κανένας. Το καφέ χρώμα, με τις πολυάριθμες αποχρώσεις του, από το ανοιχτό μπεζ μέχρι το σκούρο σοκολατί, προσφέρει αίσθηση σταθερότητας και γείωσης, ενώ παράλληλα μπορεί να προσδώσει πολυτέλεια και κομψότητα, με το trend να προτείνεται έντονα στην εσωτερική διακόσμηση το τελευταίο διάστημα.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξουμε το καφέ στο interior design μας, είναι πολλοί. Πέραν από το ότι κάνει το περιβάλλον μας πιο φιλόξενο, λειτουργεί εύκολα ως ουδέτερο υπόβαθρο, ενώ συνδυάζεται αρμονικά με μια πληθώρα άλλων χρωμάτων, όπως το πράσινο, το μπλε, το χρυσό, και το λευκό.

Παράλληλα, το καφέ παραπέμπει στη φύση και στα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα, ενισχύοντας μια αίσθηση οικολογικής συνείδησης και φυσικότητας στον χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση