ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο γιος του Jack Nicholson είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Amazon Prime

Ποιος είναι ο Ray Nicholson;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ανάμεσα στις νέες αφίξεις του Amazon Prime βρίσκεται και η νεανική, δραματική σειρά ''Panic'', δια χειρός Lauren Oliver, που είχε γράψει και το ομώνυμο βιβλίο. Στο επίκεντρο βρίσκονται 47 απόφοιτοι που, μετά το τελευταίο έτος του σχολείου, συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό Panic. Ο νικητής κερδίζει $50 χιλιάδες που θα του επιτρέψουν να φύγει από την μικρή πολή όπου ζουν, αλλά όταν αλλάζουν οι κανόνες πρέπει να αποφασίσουν τα ρίσκα που είναι διατεθειμένοι να πάρουν για να αποδράσουν από την πόλη τους.

Η σειρά κυκλοφόρησε στις 28 Μαϊου στο Prime και ανάμεσα σε άλλα επαινέθηκε το καστ, στο οποίο ανήκει και ο Ray Nicholson. που υποδύεται τον Ray Hall. Και επειδή το πρόσωπο του θα το πρόδιδε πριν καν πούμε κάτι, ναι πρόκειται για τον γιο του Jack Nicholson και της επίσης ηθοποιού Rebecca Broussard.

O 29χρονος ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη το 2006 στην ταινία ''The Benchwarmers'' σε μικρό ρόλο ενώ τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε σε διάφορες άλλες παραγωγές, κυρίως μικρού μήκους ταινίες. Εμφανίστηκε όμως στην Οσκαρική ταινία ''Promising Young Woman'' και είχε σταθερό ρόλο στη σειρά ''Mayans M.C.''. Τα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνουν την ταινία ''Where Are You'' στην οποία πρωταγωνιστεί ο Anthony Hopkins.

Είναι επίσης από τις πλέον ελάχιστες περιπτώσεις ηθοποιών που δεν έχουν λογαριασμό στο Instagram ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση