ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελεύθερος ο γιατρός για την υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών

Εξακολουθεί να κρατείται 68χρονος παθολόγος

ΚΥΠΕ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51χρονος παθολόγος γιατρός, ο οποίος είχε συλληφθεί αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε σχέση με την υπόθεση της παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.

Ο 51χρονος είχε συλληφθεί μαζί με 68χρονο συνάδελφό του και είχαν κριθεί ως ύποπτοι για έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών με σκοπό να δικαιολογηθεί η παραμονή στην Κύπρο αλλοδαπού από τη Σρι Λάνκα. Ο 51χρονος, στο παρόν στάδιο, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Ανακρινόμενος μετά τη σύλληψη του είχε αναφέρει το Σάββατο ενώπιον του δικαστηρίου ότι εξέδωσε ένα πιστοποιητικό μετά που ο ίδιος εξέτασε ηλικιωμένο υπέρβαρο πρόσωπο το οποίο συνόδευε στο ιατρείο του 80χρονος πελάτης του, που ήδη τελεί υπό κράτηση, χωρίς ωστόσο να πάρει οποιοδήποτε ποσό.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση 68χρονος γιατρός, ο ιδιοκτήτης γραφείου εξευρέσεως αλλοδαπών, δύο υπάλληλοι του γραφείου και ο 80χρονος συνεργάτης του γραφείου και φίλος του 78χρονου που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία.

Την Τετάρτη εξάλλου η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη 46χρονου από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του 6 ημερών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση