ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο νοσοκομείο Λάρνακας πιλότοι των Βρετανικών Αερογραμμών

Το αεροσκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου λόγω καπνών στο πιλοτήριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν γύρω στις 15:00 μέλη του πληρώματος αεροσκάφους των Βρετανικών Αερογραμμών τύπου Α320 που εκτελούσε πτήση ΒΑ664 από το London Heathrow στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς εισέπνευσαν επικίνδυνα αέρια στο πιλοτήριο.

Προηγουμένως, γύρω στις 14:00 το αεροσκάφος, το οποίο βρισκόταν στην τελική ευθεία προσγείωσής του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου, λόγω καπνών στο πιλοτήριο.

Μετά από συντονισμό των πιλότων με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου έγινε κατορθωτή η προσγείωσή του.

Πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό του αεροδρομίου στάθμευσαν δίπλα στο αεροσκάφος χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί η παρέμβαση τους.

Η αποβίβαση των επιβατών του αεροσκάφους έγινε κανονικά χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και στη συνέχεια το αεροπλάνο οδηγήθηκε σε άλλο χώρο του αεροδρομίου.

Ανδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εισήλθαν στο αεροσκάφος και προέβησαν σε ένα πρώτο έλεγχο στο εσωτερικό του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί, προς το παρόν τουλάχιστον, φωτιά ή οποιοδήποτε άλλο ανησυχητικό εύρημα στο πιλοτήριο.

Τόσο ο κυβερνήτης όσο και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους φαίνεται να εισέπνευσαν καπνό, καιδιακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για εξετάσεις.

Οι εξετάσεις στο αεροσκάφος αναμένεται να συνεχιστούν από ειδικούς, προκειμένου να διευκρινιστεί ακριβώς τι προκάλεσε τον καπνό και την οσμή που αντιλήφθηκαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης στο πιλοτήριο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση