ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θεοφάνεια ξανά στην Αμμόχωστο

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από κάθε επαρχία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ο Δήμος Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας», ανακοινώνουν ότι στις 6 Ιανουαρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα τελεστούν οι εορτασμοί των Θεοφανείων στην πόλη της Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου από τις 7:30-10:30 το πρωί. Στη συνέχεια στις 11:30 το πρωί στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, θα γίνει η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων για να ξαναζωντανέψουν οι στιγμές που τόσο μας έλειψαν».

Προστίθεται ότι «για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν».

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας στις 06:30 το πρωί, για τη Λευκωσία από το χώρο Χειροτεχνίας στις 07:00, για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου επίσης στις 07:00 και για τη Λάρνακα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 07:15 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για να κρατήσουν θέσεις στα λεωφορεία στην κυρία Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση