ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι διάλεγε τις τοποθεσίες o serial killer «Ορέστης» (φωτος, βίντεο)

Οι περιοχές που βρέθηκαν τα πτώματα μέχρι τώρα, στο Μιτσερό και στην Ορούντα υποδεικνύουν το πόσο μελετημένος ήταν.

Newsroom K

Αποτροπιασμό και συγκλονισμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την παραδοχή του 35χρονου αξιωματικού της ΕΦ για τη διάπραξη επτά φόνων.

Ο τρόπος δράσης του «Ορέστη» δείχνει ότι είχε ένα συγκεκριμένο μοτίβο που ακολουθούσε κατά τη διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του. Ένα από τα πολλά σημεία που προκαλούν εντύπωση, είναι οι τοποθεσίες που επέλεγε να ξεφορτωθεί τα θύματα του. Ο κατά συρροή δολοφόνος είχε όπως όλα δείχνουν συγκεκριμένη μεθοδολογία στην επιλογή και αυτό φαίνεται ακόμα πιο έντονα μετά και τα ευρήματα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Περιοχές που ήξερε καλά

Την περιοχή Μιτσερού-Ξυλιάτου και με βάση τις φωτογραφίες που δημοσίευε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την ήξερε καλά λόγω της ερασιτεχνικής του ενασχόλησης με την φωτογραφία. Όσον αφορά την περιοχή στο Πεδίο Βολής «Ξυντούς» στην Ορούντα, πληροφορίες λένε ότι την επέλεξε επειδή όντας αξιωματικός, την επισκεπτόταν με τη μονάδα του για βολές.

Μέρη «μαύρες τρύπες»

Οι δηλώσεις των αρμοδίων για τις δυσκολίες στις έρευνες στην περιοχή του φρεατίου αλλά και στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο δείχνουν το πόσο μελετημένος ήταν, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν τα θύματά του. Άλλωστε οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι εάν δεν ανέβαινε η στάθμη του νερού στο φρεάτιο στο Μιτσερό, ο εντοπισμός των δύο πτωμάτων ίσως να μην γινόταν ποτέ, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την 6χρονη Sierra, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Το πόσο δύσκολα ήταν τα σημεία για να εντοπιστεί κάτι, διαφαίνεται και από τον ανεπτυγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται στη λίμνη.

Ερχονται ειδικοί εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο

Οι ειδικοί λένε πως το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Έτσι ήρθε η ώρα για τον 35χρονο να πληρώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Είναι πραγματικά τρομακτικό το γεγονός ότι ο νους του κατά συρροή δολοφόνου κατά τη διάρκεια των καθημερινών του ενασχολήσεων, ήταν στο πως θα βρει το σημείο που θα ξεφορτωθεί τα μελλοντικά του θύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Κρίμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreas
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση