ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα επηρεάσει την Κύπρο η κακοκαιρία στην Ελλάδα;

Αυτή την εβδομάδα είχαμε αύξηση της θερμοκρασίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε, αυτή την εβδομάδα είχαμε αύξηση της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό ενώ αύξηση θα παρατηρείται και το Σαββατοκύριακο, ενώ από εβδομάδας, σύμφωνα με την πρόγνωση, η θερμοκρασία θα έχει καθοδική πορεία.

Επιπλέον, από Δευτέρας αναμένεται να εμφανιστούν και οι πρώτες νεφώσεις οι οποίες πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Όπως μας ενημέρωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, ο Οκτώβριος δεν αναμένεται να επιφέρει κάποια έκπληξη στις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου, οι οποίες θα παραμείνουν στα φυσιολογικά, για την εποχή, δεδομένα.

Για το κατά πόσο η κακοκαιρία «ΑΘΗΝΑ» στην Ελλάδα, αναμένεται να επηρεάσει και την Κύπρο, το Τμήμα Μετεωρολογίας μας ενημέρωσε ότι η Κύπρος δεν θα επηρεαστεί καθόλου.

Η σημερινή πρόγνωση

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ, και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση