ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Coffee Berry: Μια ευχή, ένας καφές που κάνει τα παιδικά όνειρα πραγματικότητα

Προωθητική Ενέργεια

Μας ξυπνάει το πρωί, μας δίνει ενέργεια για όλη τη μέρα μας, μας συντροφεύει στις συναντήσεις με τους φίλους μας, χρωματίζει τη ζωή μας με τη γεύση και το άρωμά του. Όπως και να τον προτιμούμε, ο καφές από τα Coffee Berry, είναι μαζί μας σε κάθε στιγμή της μέρας μας.

Κι αυτή την περίοδο, ο αγαπημένος μας καφές από τα Coffee Berry μας βοηθά να προσφέρουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας, στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ 2022, τα Coffee Berry του ομίλου Ζορπάς, με το μήνυμα «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου», μας καλούν ν’ απολαύσουμε τον αγαπημένο μας Coffee Berry στο πιο όμορφο ποτήρι! Ένα ξεχωριστό, limited edition ποτήρι, εμπνευσμένο από τις ζωγραφιές των μικρών φίλων του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», το οποίο αποτυπώνει τα όνειρά τους και που ο αγαπημένος μας καφές έχει βάλει στόχο να συμβάλει στην πραγματοποίησή τους.

Καθώς, λοιπόν, απολαμβάνουμε τον Coffee Berry καφέ μας σ’ ένα απ’ αυτά τα limited edition ποτήρια, σκανάρουμε το QR Code που βρίσκουμε σε όλα τα σημεία Coffee Berry, και διαδίδουμε τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για την εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, την οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Απολαμβάνουμε την ποιότητα των Coffee Berry στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς παγκύπρια και σε άνετες και καλόγουστες καφετέριες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Διάδωσε το μήνυμα, «ενδυνάμωσε» την ενέργεια, πραγματοποίησε τα όνειρά τους. #ΙnternationalCoffeeDay

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση