ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η KPMG Κύπρου στηρίζει την εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

Ακόμη ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Δελτίο Τύπου

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας ανά το παγκόσμιο αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που συνδυάζει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη με την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Μετά από κινητοποίηση συλλογής υλικού που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προς υποστήριξη της εκστρατείας «Όλα τα παιδιά με σχολικά», το προσωπικό της εταιρείας μας συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό από σχολικά είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πιστοί στις αξίες της εταιρείας μας, εργαζόμαστε για να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για βελτίωση του κόσμου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Μπορούμε μόνο να είμαστε υπερήφανοι για τους υπαλλήλους μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. Η διαχρονικά γενναιόδωρη συνδρομή τους συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών πολλών συμπολιτών μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση