ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Startup Weekend Cyprus ψάχνει τις νέες startup της Κύπρου

Συνεργάτης του θεσμού η Τράπεζα Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της startup επιχειρηματικότητας της χώρας διοργανώνεται για δεύτερη φορά το Startup Weekend Cyprus με συνεργάτη την Τράπεζα Κύπρου.

Η διοργάνωση με θέμα «Step One» φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το τριήμερο 5-7 Μαίου και φιλοδοξεί να υποδεχτεί 100 ανθρώπους που θα υλοποιήσουν ή θα εξελίξουν τις ιδέες τους με την βοήθεια εμπειρογνομώνων από την Κύπρο και το εξωτερικό.Η εκδήλωση παρέχει στην κοινότητα δικτύωση, εκπαίδευση, ανταγωνισμό, εμπειρία, χειροπιαστά αποτελέσματα.

Το Startup Weekend Cyprusείναι ένας πραγματικός μαραθώνιος δημιουργικής επιχειρηματικότητας όπου οι συμμετέχοντες καλούνται μέσα σε μόνο 54 ώρες να αναπτύξουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά σχέδια. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις ιδέες τους, να πάρουν συμβουλές καθοριστικής σημασίας, να δικτυωθούν με τα κατάλληλα άτομα και να κερδίσουν βραβεία που μεταφράζονται σε διεθνείς επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Οι ιδέες που θα αναδειχτούν νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε επιταχυντές ιδεών στο εξωτερικό(accelerator), μπροστά από επενδυτές ή να λάβουν μέρος σε διεθνές συνέδρια και εξειδικευμένα σεμινάρια για startups.

Το Startup Weekend είναι η μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών αφιερωμένη στις startup, που έχει οργανώσει πάνω από 2000 συναντήσεις σε 500 πόλεις τα πέντε τελευταία χρόνια.

Η ιδέα του Startup Weekend Cyprus έχει συνεργάτη την Τράπεζα Κύπρου, community supporter το Startup Cyprus και host το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τριήμερη διοργάνωση μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους τώρα στο https://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-cyprus-0517-tickets-30590807930

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση