ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:23
 

Αλλαγή τέλους στην ιστορία του περιβάλλοντος από τις ΑΛΦΑΜΕΓΑ (βίντεο)

Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος και την ευθύνη που έχει ο καθένας μας

Δελτίο Τύπου

Γαλάζια νερά, γραφικές ακρογιαλιές, αγάπη για τη θάλασσα. Με αφορμή τα τρία αυτά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προβάλλουν τη νέα τους τηλεοπτική διαφήμιση, με θέμα την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος και την ευθύνη που έχει ο καθένας μας ξεχωριστά να αφήσει στα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο. Με το τέλος του καλοκαιριού έρχεται και το ερώτημα για το κατά πόσο απολαύσαμε τη μοναδικότητα του τόπου μας με σεβασμό απέναντι στις φυσικές του ομορφιές. Πόσοι από εμάς φροντίσαμε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα;

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, εδώ και χρόνια, στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιούν έχουν εντάξει την εκστρατεία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ environmental care», η οποία περιλαμβάνει ενέργειες ενημέρωσης που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε σχετικά ζητήματα. Σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα που τους εξυπηρετεί, με την προοπτική να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αλόγιστης χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Τα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ έγιναν σε παραλίες της Κύπρου, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να βρεθεί και να περάσει μεριστικές στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς του ανθρώπους. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, φαίνεται πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι, ιδιαίτερα για ένα παιδί, η διαπίστωση ότι το υδάτινο περιβάλλον απειλείται και μάλιστα από εμάς τους ίδιους, από τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε και που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καταλήγουν στη θάλασσα.

Η συνήθεια της χρήσης της πλαστικής σακούλας μπορεί να αλλάξει και αυτό ακριβώς μας παροτρύνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, να αποκτήσουμε νέες συνήθειες με στόχο να αλλάξουμε το τέλος της ιστορίας προς το καλύτερο. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αλλάξουμε, όχι το φυσικό περιβάλλον.

Στα πλαίσια της εκστρατείας «ΑΛΦΑΜΕΓΑ environmental care», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν διαχρονικά οργανισμούς και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας προσφέρονται στην CYMEPA, την Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το περιβάλλον, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ λάνσαραν πρόσφατα συλλεκτικές τσάντες πολλαπλής χρήσης φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά, προτρέποντας για άλλη μια φορά το καταναλωτικό κοινό να αναλογιστεί τα πλεονέκτημα της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας για το περιβάλλον.

Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κατανόησης ότι η ευθύνη για το κοινό καλό είναι ατομική. «Ας μην αφήσουμε τις δικές μας συνήθειες να καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας. Ο καθένας μας οφείλει να αλλάξει το τέλος της ιστορίας, ξεκινώντας μια νέα συνήθεια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X