ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Η Eurogate επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό

Μια δημιουργική μέρα πέρασαν εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων

Δελτίο Τύπου

Με χρώματα και παιδικά χαμόγελα γέμισε το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού. Η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού, Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, υποδέχθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, τους εργαζόμενους και μέλη των οικογενειών τους, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη μέρα συμμετέχοντας σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι οικογένειες του προσωπικού τον χώρο εργασίας των αγαπημένων τους προσώπων και να περάσουν μια όμορφη μέρα όλοι μαζί, σαν μία μεγάλη οικογένεια. Η εκδήλωση είχε περιβαλλοντικό χαρακτήρα καθώς προγραμματίστηκαν διάφορες δραστηριότητες με θέμα την προστασία της θάλασσας. Τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο, το οποίο παραχωρήθηκε από το Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, αναφορικά με τη θαλάσσια ρύπανση και κυρίως τη ρύπανση που προκαλείται από τη χρήση πλαστικού. Παράλληλα, δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους πληροφοριακό υλικό της Κυπριακής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA) για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε για την προστασία της θάλασσας.

Θέλοντας να δώσει μια πολύχρωμη εικόνα στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, η Eurogate ανέθεσε σε δύο καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν graffiti με θέμα «Προστατέψτε τη θάλασσα». Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το graffiti διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας παράλληλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον βυθό της θάλασσας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Γιώργος Πούρος, τόνισε ότι η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο θεωρεί το σημαντικότερό της κεφάλαιο. «Η συνεχής ανάπτυξη και η επιτυχής υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας», τόνισε ο κ. Πούρος, επισημαίνοντας ότι η Eurogate νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους της και φροντίζει να τους παρέχει ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική επιτυχία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο τερματικό και να δουν από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά. Την παράσταση έκλεψαν οι δύο γερανογέφυρες τύπου «super post - panamax», οι οποίες τέθηκαν σε λειτουργία εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Στις κεντρικές φυλακές η απάντηση για τις παρεμβολές κινητών

«Στην προσπάθεια να απενεργοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα των φυλακισμένων που έχουν στην κατοχή τους παράνομα, ...»
Χάρις  |  22:58

Υπερπληθυσμός στις Κεντρικές Φυλακές

«Λυπάμαι που το σάπιο σωφρονιστικό μας σύστημα και οι άχρηστοι κρατικοί μηχανισμοί μας, αναγκάζουν ανθρώπους ...»
ναταλία  |  22:31

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X