ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Μήνας Κυπριακού Κρασιού» στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Η ενέργεια, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία επιλεγμένων κυπριακών οινοποιείων και των Υπεραγορών, θα διαρκέσει από την 01/06 έως και την 01/07

Δελτίο Τύπου

Φέτος τον Ιούνιο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τα κυπριακά οινοποιεία, διοργανώνοντας «Μήνα Κυπριακού Κρασιού». Στόχος των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη του κυπριακού κρασιού, η στήριξη των οινοποιείων του τόπου μας και φυσικά, η ενίσχυση του συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Η ενέργεια, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία επιλεγμένων κυπριακών οινοποιείων και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα διαρκέσει από την 01/06 έως και την 01/07. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής πολλά κρασιά θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κυπριακές, αλλά και ξένες ποικιλίες κρασιών που παράγονται στην Κύπρο και ταυτόχρονα, να ενισχύσουν ένα ιδιαίτερο εγχώριο προϊόν, το κυπριακό κρασί, το οποίο μετράει χιλιάδες χρόνια ιστορίας στον τόπο μας και ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη μοναδική του γεύση.

Στηρίζοντας τα κυπριακά οινοποιεία, ενισχύουμε τον σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», έναν σπουδαίο κοινωνικό φορέα που είναι αφοσιωμένος στην εκπλήρωση των ευχών των καρκινοπαθών παιδιών που φροντίζει και των οικογενειών τους. Για όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, το 5% των πωλήσεων από αγορές σε επιλεγμένα κυπριακά κρασιά, θα διατίθεται για τις ανάγκες του συνδέσμου.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεισφέρουν διαχρονικά σε οργανισμούς και δράσεις, των οποίων σκοπός είναι η βελτίωση της ζωής των παιδιών και με κάθε ευκαιρία, πραγματοποιούν ενέργειες που συμβάλλουν στο έργο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X