ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:04
 

Νέα τηλεοπτική καμπάνια για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ

Βραβεύτηκε πρόσφατα για την ποιότητα και τη γεύση του σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς

Δελτίο Τύπου

Στην καρδιά ενός από τα ομορφότερα δάση της Κύπρου μεταφέρει η Α/φοί Λανίτη τους καταναλωτές, μέσα από το νέο διαφημιστικό σποτ για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Η τηλεοπτική καμπάνια έρχεται αμέσως μετά τη βράβευση του κυπριακού νερού σε διεθνή διαγωνισμό, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο αυτό φτάνει στον καταναλωτή: αγνό, πολύτιμο και αυθεντικό, κάτω από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

H ομορφιά και το μεγαλείο του δάσους του Κύκκου δεσπόζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στη νέα τηλεοπτική επικοινωνία. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, μέσα από μια διαδικασία αναζήτησης και περιήγησης στη φύση, απολαμβάνει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ ως δώρο από την ίδια τη φύση, το οποίο η Α/φοί Λανίτη φέρνει καθημερινά στα σπίτια των Κυπρίων. Η αναζήτηση του πρωταγωνιστή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού, το οποίο θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια της χρονιάς ανταποδίδοντας στη φύση για τα όσα γενναιόδωρα μας προσφέρει.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ βραβεύτηκε πρόσφατα για την ποιότητα και τη γεύση του σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς. Η αρχή έγινε με τη διάκριση “International Award in Gold” στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural Mineral, Spring and Table Waters της Φρανκφούρτης. Η συνέχεια δόθηκε στις αρχές Απριλίου με την εξίσου σημαντική διάκριση “Gold Award” στα πλαίσια του Monde Selection Awards που διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες. Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη είναι το πρώτο κυπριακό νερό που βραβεύεται σε διεθνές επίπεδο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ. Ανακαλύψτε περισσότερα για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ στην ιστοσελίδα του στο Facebook.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, προέρχεται από τις κορυφές του βουνού της περιοχής Κύκκου, στο δυτικό μέρος της οροσειράς του Τροόδους. Η περιοχή περιβάλλεται από δάσος, το οποίο συμβάλλει στην καθαρότητα και αγνότητα της πηγής. Η εμφιάλωση γίνεται κατευθείαν στην πηγή κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, για να διατηρηθεί η ποιότητα και o οργανοληπτικός χαρακτήρας του νερού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος εμφιαλώνεται, διανέμεται και πωλείται από την εταιρεία Α/φοί Λανίτη. Διατίθεται σε πλαστικές φιάλες των 500ml, 1L και 1.5L.

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X